Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, tak holky, mě už poslední týden občas břicho bolí jak při MS, takže už žádné dlouhé procházky:-),ale jinak se to dá, to počasí teď bylo super:-).Ve středu jdu zase na kontrolu, tak držte peste:-)
Tak spánek vám tiše závidím! Já poslední tři noci nic moc
Chce se mi spát, tak jdu a za chvilku jsem vzhůru a spát nemůžu a když už usnu, tak se stejně pořád budím ![]()
Taky jdu ve středu na KO, tak jsem zvědavá, co dr. bude říkat, malá občas pěkně tlačí na čípek ![]()
Ahoj holky, tak co nového?:-) Já jsem už dnes zacla pít ten malinik a vůbec není špatný:-) ![]()
Ahojky, no, začínám péct čím dál tím častěji a stále mi chybí jedlíci, tak se musím krotit
Jinak vše při starém, občas v noci spím, občas ne, někdy prcek zlobí, někdy tolik ne
A na maliník jsem se ještě nedostala
Zatím musí stačit prckovi voda z vodovodu s trochou šťávy ![]()
Ahoj hokky tak u nas spani docela jde o vikendu sme koupili jeste par vecicek a zitra dojde orebalovaci komoda ji hned postavime ![]()
@nikyt kde jste koupili komodu? Taky už chci nějakou koupit, ale pořád se nemůžu rozhodnout, jakou ![]()
Ja sem ji koupila pres bazos.czje uple nova delaji ruzne na zakazku a je to ceska vyroba i s postovnym vyjde na necelejch 2400
myslim ze je to dobra cena
@nikyt to jsi koupila dobře:-).Jsem si říkala, že až bude doma komoda, tak vyperu obleco pro mimi, abych to pak rovnou mohla naskládat do ní.
No prave ted uz me nebude nic branit vyprat. vyzehlit uz se na to tesim ja obednavala ciste bilou i postylku mame kompletne bilou loznicku mam do fialovo bile tak aby se to vse hodilo
a tak vis aby ta komoda byla pak pouzitelna az ji nebudeme potrebovat ty detske obrazky to me nebere
@nikyt jasné:-),my to budeme mít do oranžové a žluté, a komodu bych chtěla bílou:-),kéž by to chtelo rychleji utíkat, už se těším:-)
Tak mrkni na ten bazos v te bile co jsem obednavala ta je moc hezka dej www.bazos.cz deti do vyhledavace prebalovaci komody a tam je myslim jen jeden inzerat kde ten truhlar dela nove
ja se taky moc tesim uz bych chtela aby tu byl s nama ale jeste je brzo ![]()
Ahojky holky. Můžu se přidat? Mám 7.týdnu do porodu. A teda spánek mi nějak nepřeje díky pálení žáhy
Tak že do porodu už se asi normálně nevyspím. A ty tepla mi už dávají zabrat. Začínám nějak otékat. Až se děsím co jetě příjde. Co porod? Bojíte se ho? Na mě to nějak ještě nedoléhá…
Ahoj urcite co cekas? Hol to budeme muset vydrzet se jeste naspime
no me posledni dobou taky natikaji nohy ale az se obuji
porodu se nebojim spi nevim co me ceka