9 týdnů do porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
705
14.7.13 19:06

Ahojky, tak holky, mě už poslední týden občas břicho bolí jak při MS, takže už žádné dlouhé procházky:-),ale jinak se to dá, to počasí teď bylo super:-).Ve středu jdu zase na kontrolu, tak držte peste:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
14.7.13 19:30

Tak spánek vám tiše závidím! Já poslední tři noci nic moc :( Chce se mi spát, tak jdu a za chvilku jsem vzhůru a spát nemůžu a když už usnu, tak se stejně pořád budím :roll:
Taky jdu ve středu na KO, tak jsem zvědavá, co dr. bude říkat, malá občas pěkně tlačí na čípek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
16.7.13 13:34

Ahoj holky, tak co nového?:-) Já jsem už dnes zacla pít ten malinik a vůbec není špatný:-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
16.7.13 16:27

Ahojky, no, začínám péct čím dál tím častěji a stále mi chybí jedlíci, tak se musím krotit :) Jinak vše při starém, občas v noci spím, občas ne, někdy prcek zlobí, někdy tolik ne :) A na maliník jsem se ještě nedostala :D Zatím musí stačit prckovi voda z vodovodu s trochou šťávy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
16.7.13 17:09

Ahoj hokky tak u nas spani docela jde o vikendu sme koupili jeste par vecicek a zitra dojde orebalovaci komoda ji hned postavime :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
16.7.13 17:44

@nikyt kde jste koupili komodu? Taky už chci nějakou koupit, ale pořád se nemůžu rozhodnout, jakou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
16.7.13 18:10

kaja7

Ja sem ji koupila pres bazos.czje uple nova delaji ruzne na zakazku a je to ceska vyroba i s postovnym vyjde na necelejch 2400 :dance: myslim ze je to dobra cena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
16.7.13 18:29

@nikyt to jsi koupila dobře:-).Jsem si říkala, že až bude doma komoda, tak vyperu obleco pro mimi, abych to pak rovnou mohla naskládat do ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
16.7.13 18:38

No prave ted uz me nebude nic branit vyprat. vyzehlit uz se na to tesim ja obednavala ciste bilou i postylku mame kompletne bilou loznicku mam do fialovo bile tak aby se to vse hodilo :palec: a tak vis aby ta komoda byla pak pouzitelna az ji nebudeme potrebovat ty detske obrazky to me nebere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
16.7.13 18:42

@nikyt jasné:-),my to budeme mít do oranžové a žluté, a komodu bych chtěla bílou:-),kéž by to chtelo rychleji utíkat, už se těším:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
16.7.13 18:56

kaja7

Tak mrkni na ten bazos v te bile co jsem obednavala ta je moc hezka dej www.bazos.cz deti do vyhledavace prebalovaci komody a tam je myslim jen jeden inzerat kde ten truhlar dela nove :palec: ja se taky moc tesim uz bych chtela aby tu byl s nama ale jeste je brzo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
16.7.13 19:00

Ja mam tu v tom patem inzeratu v bile :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
16.7.13 19:07

Ahojky holky. Můžu se přidat? Mám 7.týdnu do porodu. A teda spánek mi nějak nepřeje díky pálení žáhy :,( Tak že do porodu už se asi normálně nevyspím. A ty tepla mi už dávají zabrat. Začínám nějak otékat. Až se děsím co jetě příjde. Co porod? Bojíte se ho? Na mě to nějak ještě nedoléhá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
16.7.13 19:16

allla

Ahoj urcite co cekas? Hol to budeme muset vydrzet se jeste naspime :nevim: no me posledni dobou taky natikaji nohy ale az se obuji :nevim: porodu se nebojim spi nevim co me ceka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
16.7.13 19:17

@nikyt pěkná :palec:, prozkoumám to tam taky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie