Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano, přesně tak. Pokud se jedná o linkový autobus a ne MHD v některých městech.
@JancaS84 tyjooo kezby, ale je to takovy ten autobus co jezdi mezi mesty, takze to asi nejde
Já říkám dobrý den jednou dospělý a zastávku kde chci vystoupit.
V MHD si koupíš jen lístek a pak vstoupíš kde chceš.
@Anonymní píše: Více
A kde? V Jihomoravském kraji je třeba apka Poseidon a tam se dá koupit lístek i mezi horní dolní. Jen ukážeš QR kód.
To dáš, neboj se. Já jsem takhle jela poprvé sama vlakem do Prahy a měla jsem z toho málem infarkt, že nastoupím do špatného vlaku
ale taky jsem to nakonec zvládla.
@Pajjjina píše: Více
Bus je lepší, tam u řidiče hned zjistíš, na čem jsi.
Když jedu sama, tak řeknu jenom dobrý brno náměstí, třeba.. Nevim jestli tam taková zastávka je ![]()
Když s detma, tak říkám dobrý den, dvě deti a jeden dospelej do Brna na náměstí.
Ale třeba jsem koukala, že malý školáci rikaj taky jen třeba brno u skoly, bez toho ze jsou deti..
Ja když byla dítě, tak se rikalo poloviční, pak začla éra žák
teď je jizdny zas poloviční tak taky kolikrát řeknu dvakrát poloviční jednou celej do… ![]()
Neboj, řidič je taky jen člověk. Usměj se na něj, pozdrav a on ti když tak pomůže. ![]()
@janickaIII no dostala jsem info ze ti ridici jsou hrozne neprijemni, takze to me stresuje jeste viiic
co to je, dostala jsem info. Je to jako v každém jiném zaměstnání. Prodavačka může být milá, nebo pořádně zpruzelá. A pokud znáš zastávku, kde vystupuješ, tak o nic nejdeš. Pokud chceš normální dospělácký lístek, tak nemusíš říkat nic jiného než tu zastávku.
Kolik ti je? My jezdili v 93 do školy autobusem od první třídy…a 5letá dcera už párkrát taky jela a umí si říct kam jede…dobrý den, 1× student do Olomouce a kafíčko na cestu k tomu ![]()
Zdravim vsechny, mam takovy blby dotaz, klidne se zasmejte, pro me to je taky vtipne

zitra me ceka poprve jizda autobusem, kdy pojedu sama.moje otazka je takova, co rict ridici pri koupe listku?
staci rict-dobry den, student/dospeli/duchodce a moji konecnou zastavku?
jsem hroznej introvert a vsechno si musim 100× vyhledavat, abych se neztrapnila a nerekla nahodou neco spatne.
omlouvam se za anonym