Jizva po slepáku

27008
4.5.10 16:10

Jizva po slepáku

Ahoj všem…nechci zbytečně plašit tak se tu snad najde těhulka či maminka co má zkušenost… kolem 11tt mi operovali slepák,vše v pořádku jizva asi 10cm bez problémů až do ted.Poslední dvě noci nemůžu spát,at si lehnu na záda nebo bok cítím ostrou bolest na levé straně.nepomůže nic tak celou noc jen skuhrám jak hypochondr a přes den jsem jak zombie:(Myslela jsem kdo ví co to není ale dneska ráno jsem cítila hroznou bolest v místě kolem jizvy ne na povrchu spíš ve vnitř.Pak se to uklidnilo a zhruba od oběda to cítím mnohem víc kolem té jizvy na levé straně jako v noci už necítím nic jen tu jizvu.Manžel by mě nejradši odvezl do nemocnice at se aspon podívají jestli je vše ok ale není to zbytečné?Stejně pokud je to jen od té jizvy tak mi s tím nic neudělají nebo ano?Za ty 2 dny co tohle je taky častěji chodím na wc na malou a cítím tlak v bříšku a tvrdnutí častěji než předtím.Nemáte s tímhle někdo zkušenost?jsem 23tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5724
4.5.10 16:31

Ahoj,

já osobně s tímhle zkušenost nemám, ale moje kamarádka ano, taky to odkládala a stejně skončila ve špitále. Do břicha nevidíš a být tebou určitě raději zajedu k dr nebo na pohotovost, ať ti to zkontrolují než si pak drbat hlavu, můžeš mít zánět v jizvě, cokoliv a klidně dostat sepsi, nechci tě strašit, ale na tvém místě, kor když ti občes tvrdne bříško bych určitě mazala k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
4.5.10 16:36

tos mě teda moc nepotěšila no :lol:
ne opravdu já vímž e si nemůžu zahrávat a že je lepší zajet zvlášt když mám v bříšku mimíska,ale zas nechci tam být za hysterku jsem tam skoro každý měsíc nejdřív slepák, pak jednorázové špinění a ted zas tohle…mám strach aby si mě tam nenechali…myslela jsem třeba že jen bolí jak roste bříško a natahuje se to tam a tak..
BTW zánět se tam může dostat až ted?Je to už 3 měsíce od operace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
4.5.10 17:42

Ahoj Crystal,
zánět může vzinkout i později po slepáku a to tím, ž ese tam dostane nějaká infekce, která se tam usadí a může to člověk poznat až později, ale často se to nestává. Já zánět teda už měla, když mě operovali slepák, takže jsem pak byla ještě týden na ATB.

Být tebou tak neváhám a do tý nemocnice jedu. Může to být cokoliv a jak už tu bylo řečeno…do břicha ti nikdo jen tak nevidí. Hlavně kvůli mimískovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
4.5.10 21:19

Já vím ale jsem srab se bojím aby si mě tam nenechali což si ted dovolit nemůžu nemám kdo by mi hlídal syna:(Ale je mi jasné že hazardovat nemůžu.Dala jsem si čas do zítra a když tak pojedem,uvidíme jaká bude noc jestli se tomu bude moct dát noc říkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
4.5.10 21:22

Crystal: ty seš trdlo :roll: . Já taky dycky čekám do nejhoršího a pak vždycky dostanu sprďáka, že jedu pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
4.5.10 21:23

Hlavně tady jde o to, aby jste s mimísem byli ok. jestli to je zánět, tak se může krví dostat až k mi mískovi…nechci strašit, ale je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
5.5.10 08:06
Lidka a Sami píše:
Crystal: ty seš trdlo :roll: . Já taky dycky čekám do nejhoršího a pak vždycky dostanu sprďáka, že jedu pozdě.

Já vím jenže mám doma už jednoho lumpíka tak zas beru ohled i na něj kdyby nebyl tak jedu asi hned…ale musím říct že noc byla klidná vůbec jsem to necítila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.5.10 17:51

Crystal byt Tebou okamžitě jedu měoperovali ještě před těhu ale dostal se mi tam zánět a během teď nevim jestli dvou nebo tří tydnů se mi tam dostal zanět a jizva mě praskla je to dlouhé ne příliš supr léčení věř mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí