Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zalezi kolik je par tydnu??? Ja treba jednou menses po otehotneni jeste dostala, ale pak uz je to podle me divne a rozhodne na konzultaci s doktorem.
Ahoj,
já měla jak u prvního, tak u druhého těhotenství MS do 3 měsíce.
Když jsem potom přišla k doktorce na normální kontrolu, tak zjistila HCG přes 5000.
Pořád mi bylo dobře, žádné těhot. chutě, tak jsem těma 3 měsícema proplula úplně bez potíží.
Někdo to prostě tak má. Nestrachuj se.
Hezký den.
Jitka
Ahoj,
osobně jsem zjistila první těhu v 5.tt. Někdy za týden mně odpoledne v práci píchlo v břiše a náhle jsem cítila jasný výtok, načež jsem na záchodě zjistila, že mi utekla nějaká krev. Ihned jsem volala doktorce. Doporučila ihned klid na lůžku, což se nestalo (dojížděla jsem a stejně mi nic ihned nejelo domů). Řekla, že to mohlo být cokoli - normální menstruace, hnízdění embrya, ale i raný potrat. Jára se za osm měsíců narodil, ale co to bylo, to už nikdo asi nezjistí.
já jí měla normálně v termínu a to jsem byla už těhu… každopádně zajdi k dr. já tam volala, že mám pozitivní test a MS přišla normálně a chtěli abych přišla, dostala jsem pak na to utrogestan na podporu těhu…
Mám takový dotaz… Měla jsem dostat MS 29.11. ale přišla o týden dříve. To se mi nikdy nestalo. Krvácení prvni dva dny dost a pak normální. Pobolívá mě pořád břicho a mám některé příznaky těhotenství. Vím že jsem „to“ dostala ale myslíte ze je možné abych byla těhotná??? Nebo ze by se jednalo o potrat? Možná zním jak blbka ale nedá mi to spát…
máte s tím někdo zkušenosti že byste byly těhotné a přesto dostali MS? (Nemyslím jen spinění) děkuju za jakoukoliv odpověď.
@Emmicka2012 jak to dopadlo? Mam to same..ms driv..silne krvaceni bez sliznice ![]()
Mela jsem sex 3 dny pred MS, ta dorazila, ale dnes jsem 3. den cyklu a silene me reze, kdyz curam a jsem nachcipana. Nemuze to byt extrapocatecni tehu? ![]()
@Karamelka888 řekla bych že máš nachlazený močák.. těhotenství je nepravděpodobné.
@Karamelka888 Řezání při močení není příznak těhotenství. Buď máš dole poranění nebo zánět. Přičemž akutní zánět močového měchýře je pěkně rychlá a hnusná záležitost, měj po ruce někoho s autem pro případný převoz na pohotovost pro antibiotika.
Ahoj, zajímalo by mě zda je možné mít MS při pár týdnech těhotenství? Děkuji