Jména Ondřej/Tomáš/Matěj...?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9909
20.1.16 08:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.16 08:09
@speedyy píše:
@KPKristy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Fakt ze jo! Prece tohle jmeno nelze kombinovat s jakymkoli ceskym prijmenim :nevim:. Pripomina mi to treba Jeniffer Novakovou nebo ted se u nas narodila Melody s ciste ceskym prijmenim. S ohledem na dite prijmeni nenapisu, ale zni to skoro stejne jako Novakova..

• Citovat
  • Upravit
9909
20.1.16 08:35

Melody? Tak tohle jméno slyším prvne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
20.1.16 08:45

Kamarádka s manželem si vybraná jména pro kluka i pro holku napsali na papírek, hodili do klobouku a losovali. Taky řešení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.16 09:44

Jak se nakonec chlapeček jmenuje? :)

• Citovat
  • Upravit
484
18.12.16 11:51
@lauraka píše:
@Froseth Proc genius, kde zijes? Dneska bezne kazdy VS jede na zkusenou do zahranici v ramci vymennych pobytu. No a za dvacet let, to bude zcela bezna vec i na SS podle me, vzdyt i dnes ceske vysoke skoly prechazi na anglickou vyuku apod…

Opravdu každý? Tak to jsi na velkém omylu, zas tak časté to není :mrgreen: Studentů je hodně, míst na takových pobytech opravdu jen pár. A jak píše @dendule4, jsou časově omezené většinou na 1 semestr. Kvůli půlročnímu pobytu v zahraničí nedat jméno, které se mi líbí? :zed:
A jen tak na okraj… mám kamaráda Ondřeje, který už řadu let žije v Anglii a jeho jméno mu tam nikdy nezpůsobilo žádné trauma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze