Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
My jsme přemýšleli nad Isabellou, Michaellou a Daniellou a nakonec máme
Isabellu a ted čekám zase holčičku a přemýšlíme jestli máme dat Michaellu, Daniellu a nebou nějaké uplně jiné jméno jako třeba Gabriella nebo Julie příjmení je Blažkovičová ![]()
@jitka156 píše:
Isabellu a ted čekám zase holčičku a přemýšlíme jestli máme dat Michaellu, Daniellu a nebou nějaké uplně jiné jméno jako třeba Gabriella nebo Julie příjmení je Blažkovičová
Dala bych Julii. Zní to moc pěkně Julie Blažkovičová
:palec
:
@jitka156 píše:
Isabellu a ted čekám zase holčičku a přemýšlíme jestli máme dat Michaellu, Daniellu a nebou nějaké uplně jiné jméno jako třeba Gabriella nebo Julie příjmení je Blažkovičová
Já bych dala Daniellu, když máte Isabellu ![]()
@densis píše:
Dobrá volba!Isabella s dvěmi L, luxus! Šíleně se mi líbí jména, které mají dvě L
Já chci Michaellu, ale manžel mi doporučil, že by se ta „moje vymoženost“ moc dobře nepsala na matrice a tak
Diky!
Na matrice s tim urcite problem neni jen jsem nechtela, aby to bylo po cesku. Ja uz mam syna Alexe Novaka a ted Isabellu Novak
a bez problemu ![]()
@Anonymní píše:
Diky!Na matrice s tim urcite problem neni jen jsem nechtela, aby to bylo po cesku. Ja uz mam syna Alexe Novaka a ted Isabellu Novak
a bez problemu
@Anonymní píše:
Nebo take je moc pekne jmeno Elizabeth
Tatínkovi se líbí Alžběta, ale Elizabeth mi přijde moc přehnané ![]()
@densis píše:
Tatínkovi se líbí Alžběta, ale Elizabeth mi přijde moc přehnané
A co treba Adrianna???
![]()
@Anonymní píše:
A co treba Adrianna???![]()
S jedním N je to super jméno!
Neobvyklé, ale krásné. Ale je to na vás, jaké zvolítem, a jaké se vám líbí víc, nehleďte na můj názor. x-)
Dobrý den sice mi je cca 10 let a asi jména pro králíčky sem nepatří ale poradte mi jak mám králíčka pojmenovat chci jméno lidské její maminka se jmenuje Eliška a tatínek Zuzánek ve zverimexu nám řekli že je to ona ale nakonec jeto on a papušek mu říkal zuzanko mluvící. tak chci jméno pro maličkou mám dvě jména Isabela nebo Ema ale nevím jestli se to hodí pro králíka ![]()