Jména pro holčičky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
11.9.12 11:42

Taky si myslím, že na změkčení příjmení zní asi nejlíp Linda, Eliška nebo ještě Thea…líbila se mi i Ema, ale to už je v rodině. Je to složité vybrat jak máme v rodině hodně dětí a z manželovy strany hodně poláku, tak by mi jméno popolšťovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
11.9.12 11:44

Basia, Krysia :roll: :roll: :roll: to jsem ještě neslyšela :zed:
Z toho, co píšeš bych dala Lindu, jméno s „R“, když je v příjmení takyR, se podle mě nehodí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.9.12 11:45

No jo to je tak jak máš v rodině hodně poláku, víš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
11.9.12 17:01

@muffi84 Z Tvého seznamu taky asi Lindu. Hezké měkké je i Eliška, ale je jich moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
11.9.12 17:05

Ja mam Emičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
11.9.12 20:26
@muffi84 píše:
Ahoj, můžete mi poradit, které jméno zní nejlíp k příjmení Krupová? Mám vybráno zatím tyto favority: Elišku, Gabrielu, Lindu, Miriam, Terezku, Teu. Pokud by jste měli jiný tip, piště. Jen bych nejraději takové jméno, které jde i zdrobnit, říct ve více variantách a nezprzní ho někdo na polskou verzi jako např. Barborka-Basia, nebo Kristýnka-Krysia.

Mě se líbí Terezka sama jsem Terka:-)ale je hezké i Gabrielka…ale Polské verze si najdete na netu to fakt nevím :--)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
12.9.12 09:59

No budu se rozhodovat mezi Lindou, Theou a Eliškou, jen mě štve fakt, že těch Elišek je fakt tak moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
12.9.12 10:02

Ahojky já mám pro holčičku vybráno jméno Elen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
12.9.12 10:02

Jo a mohli by jste mi poradit co by se hodilo za klučičí jméno k mému příjmení? Mám vybraného favorita Filípka, ale dal si ho bratranec od manžela, tak mi dost zkazil radost a nechci vypadat, že se po nich opičím, tak přemýšlím ještě o Šimonovi a Štěpánovi, nebo se na všechno vykašlat a dát si toho Filípka, at si myslí kdo chce co chce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
12.9.12 10:07

@muffi84 a jaké máš příjmení abychom mohly poradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
12.9.12 10:13

Krupová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
12.9.12 10:23

Mě se líbí Štěpán ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
12.9.12 10:35

No přemýšlím, že tam není moc variant na oslovení jen Štěpánku, nebo Štěpáne…mě furt vrtá v hlavě ten Filip, ale štve mě, že si ho dali v rodině. Jak by jste měli vysněné jméno a někdo z rodiny by si ho dal, tak vykašlali by jste se na ostatní a dali si ho taky, nebo by se vám to už znechutilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
12.9.12 10:38

Achjo, měla jsem jisté jméno pro kluka a řešila jsem jen dilema s jménem pro holku, ale ted už si nejsem jistá ani s klučičím, termín porodu mám 1.12, tak už bych se měla pomalu rozhodnout, aby mě třeba nezastihl porod nepřipravenou a já nepřemýšlela nad jménem ještě na sále :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
12.9.12 10:41
@3HE píše:
Basia, Krysia :roll: :roll: :roll: to jsem ještě neslyšela :zed:
Z toho, co píšeš bych dala Lindu, jméno s „R“, když je v příjmení takyR, se podle mě nehodí :kytka:

:mrgreen: Neslyšela? Hihi, mám takový pocit, že znám jenom samou Jasiu, Basiu, Kasiu, Krysiu, Gosiu atd. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze