Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@gabka20 píše:
Od Gottu? To jsem nevedela ze mají ellu, vím jen že maji sarlotu... to je fuk, gott mě moc nebere…:D Ale jeste mě napadla Matylda, co vy na to?
Gottovi mají Charlotte Ella a Nelly Sofie a též mi kombinace Sofie Ela přijde taková Gotoidní ![]()
Myslite, ze je lepsi Nikol nebo Nicol?
v kalendari uz je oboji
@Lucie B, píše:
Myslite, ze je lepsi Nikol nebo Nicol?v kalendari uz je oboji
Záleží na příjmení, pokud je typ. české, tak asi Nikol, pokud je cizí, tak mi přijde ještě lepší Nicole než Nicol, ale k tomu cizímu je rozhodně lepší Nicol než Nikol, pokud se ti jedná jen o tahle 2 jména.
Neni to typicky ceske, ale ani nijak zvlast zahranicni.)
Nicol Behrová nebo Nicole Behrová…samozrejme jeste nejsem uplne rozhodla pro Nicol, ale tlaci me cas a porad si nemuzu vybrat..je to tezke. Premysleli jsme i o Tereze, Natalii, Veronice a Adele. ![]()
Doma jsme si vypsali s mužem jména, které by se nám společně líbila.
Shodli jsme se na těchto holčičích jménech:
Sára, Nella, Gabriela, Nicole, Klaudie, Larisa (jméno po matce muže) ![]()
Prosím o názor, které se vám děvčata nejvíce líbí ![]()
@Anet29 mně osobně se asi nejvíc líbí Gabriela a Klaudie (Nella a Nicole je hodně dávaná - je jedno jak psaná). Larisa mi s prominutím připomíná deku… ![]()
A jaké jméno se podle vás nejvíc hodí k příjmení Zouharová?:
Aneta, Andrea, Eva, Ema, Lenka, Monika, Zuzana???
První dcerka se jmenuje Simona.
Tak jsem tu jen nakoukla, ale mně se nejvíc hodí Ema a pak Monika ![]()
@eivlis Larisa jako deka, tak to mě nenapadlo si vzpomenout
.Jinak jméno hodící se k příjmení Zouharová Aneta ![]()
@Anet29 ha, nejmenuješ ty se náhodou taky Aneta?
Jak ti nejčastěji říkají?
Mně napadá kromě Aneto pro malou holčičku Anetko a pak asi Anet.. Je ještě něco jiného?
@eivlis Jmenuji, ale nenapsala jsem to k vůli toho
. Říkají mi Anet, jinak mám dceru také Anetu, je ji sedm let a říkám ji Anetko, Anet
Já mám také Anetu jinak ji říkám Anetko Anet Anetulko Anýsku a Někdy i Andule ono to pak všechno vyplyne časem ty oslovení
@eivlis mě by k příjmení pasovalo Aneta, Eva, Lenka a Monika.