Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
V diskusích je jedna maminka co má malou Karinku, takže určitě dát lze. Jinak na matrice opravdu nemusíš vypisovat jméno, jen potvrzení o společném příjmení ![]()
My máme doma Janičku a když budeme mít někdy další holčičku tak by to byla Zuzanka je to moc hezký jméno ![]()
Já mám Štěpánku a Dorotku.Chtěla jsem něco napůl „typical czech“ ale zároveň něco originálního, co moc není v okolí.
Nemám ráda jména, která jsou za každou cenu „origoš“.Třeba moje sousedka má dceru Pandoru a syna Kajetána
Opravdu si nevymýšlím ![]()
Ivanka se zrovna jmenuji já
Ale radila bych vám jméno Anička, Janička, Jiřinka
![]()
My budeme mit Sarinku.
Libila se nam i jmena Ella, Justyna, Lily, Berenika, Ema, Zuzana, Klara ![]()
My mame Natalku a ted jsem chtela Sofii, Emmu nebo Rebeku.Ale cekame kluka ![]()
My mame Tinu sice to neni zas ceske ale slovenske a kdybych mela jeste jednu dcerku tak by se jmenovala Ema nejak se mi to jmeno zacalo libit koukam hodne to jmeno leti.. ![]()
Máme Leontýnu a Karolínu. A když bude třetí holčička, zřejmě to bude Antonie. Líbí se mi jméno Timea, ale manžel je zásadně proti, že to zní jak značka hodinek.
Říkala bych jí Timy, Timinko… Tak to bude Tony. Tonička. ![]()
Ahoj všem ![]()
prosím taky o radu se jménem pro druhou dcerku. Měli jsme celou dobu vybranou Viktorii. A teď, když mám každým dnem rodit, se mi to nějak přestalo líbit. Příjmení bude mít Valová. A jména, která jsem měla ještě vybraná: Linda, Nina, Sabina, Antonie, Andrea, ještě se mi líbila Lea, ale to se moc nehodí k příjmení mi přijde ![]()
A první dcerka se jmenuje Lucie.
Předem všem děkuji za příspěvky ![]()