Jména pro holčičky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1965
29.4.13 15:33

@Sherri z tvého výběru by se mi nejvíc líbila Nina Valová :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
29.4.13 15:47

Za mě určitě taky Nina. Nádherné jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
29.4.13 16:13

@Sherri No já mám problém, že u nás jede písnička Svěráka a Uhlíře Ninini, a tam se právě skloňuje, co všechno Nina vlastní - Ninina, Ninino, Ninini ;) Jsem tím asi poznamenaná (a navíc to teda na mě působí hrozně rusky, což je taky můj osobní problém ;) ).

Mně se moc líbí Linda, a i k tomu příjmení a sestře Lucii mi to tak nejak sedí. A taky Andrea je pěkné, oproti Lindě takové tradičnější.

Jako jméno mám ráda Antonii, ale s tím příjmením si myslím, že máte v seznamu lepší.

Držím palec na vbírání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
29.4.13 16:20

@Sherri Já hlasuju pro Lindu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
29.4.13 18:03
@Sherri píše:
Ahoj všem :)
prosím taky o radu se jménem pro druhou dcerku. Měli jsme celou dobu vybranou Viktorii. A teď, když mám každým dnem rodit, se mi to nějak přestalo líbit. Příjmení bude mít Valová. A jména, která jsem měla ještě vybraná: Linda, Nina, Sabina, Antonie, Andrea, ještě se mi líbila Lea, ale to se moc nehodí k příjmení mi přijde :?

A první dcerka se jmenuje Lucie.

Předem všem děkuji za příspěvky :)

Jména se mi líbí přesně podle toho pořadí, jak jsi napsala, takže Linda, Nina, Sabina, Antonie. Ani jedním nic nezkazíte. Zato Andrea se mi nelíbí vůbec :?, ale asi budu poznamenaná ne moc milými nositelkami onoho jména :roll:, a Andrea je i mnohem více časté než ostatně zmiňovaná jmena. Lea se mi také moc nelíbí, přijde mi takové neúplné, ale zas Leona či Leontina se mi taky nelíbí. No nic už mlčím :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mirounek
29.4.13 21:25

Nedávala bych jméno, která končí na „-NA“, protože když se bude představovat, bude to znít jako — Navalová. Za mě Lucie Valová nebo Linda Valová. Linda je moc pěkný jméno.

• Citovat
  • Upravit
5473
29.4.13 23:16

Taky hlasuju pro Lindu :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
29.4.13 23:22

Linda je krásné! U nás neprošlo. Máme Jolanku a je to zlatíčko! Každé jméno je krásné, ale hodně záleží na tom, jak ho lidé vyslovují! Maruška :D = Máňa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
30.4.13 14:13

Děkuji všem za příspěvky. Musím se už nějak rozhodnout, ve čtvrtek mám nástup do nemocnice na vyvolávání, ale u mě vítězí zatím také Linda. Teď ještě zbývá přesvědčit manžela :mrgreen:. Doufám, že se nebudeme rozhodovat na porodním sále. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZDISLAVA zdislavak
18.5.13 15:34

čau

NIKOL je sice hezký ale nikolko, niki, se mi moc nelíbí je mi 36 a mám 4 děti a čekám 5 a jmenujou se :Nella, Emmma, Alexandra, Emílie a chci Bereniku :srdce: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :cert: :P :P :P :P :P :andel: :andel: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
ZDISLAVA zdislavak
18.5.13 15:37

ajajaj

Holky mám 4 děti a čekám 5 mám 2 KLUKY A 2 HOLKY A TED 4 čekám holky
tři holky Nella, emma a chceme Alexandra a 2 kluci : jakub tomáš :| :oops:

• Citovat
  • Upravit
3435
18.5.13 15:39

ZDISLAVA
ZDISLAVAK
Emmma? Se třema M? Zajmavé :think: Já mám doma Dianu a říkám ji Dájo, Didi, Dajko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
18.5.13 16:19
@Zdislava zdislavak píše:
NIKOL je sice hezký ale nikolko, niki, se mi moc nelíbí je mi 36 a mám 4 děti a čekám 5 a jmenujou se :Nella, Emmma, Alexandra, Emílie a chci Bereniku :srdce: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :cert: :P :P :P :P :P :andel: :andel: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@Zdislava zdislavak píše:
Holky mám 4 děti a čekám 5 mám 2 KLUKY A 2 HOLKY A TED 4 čekám holky
tři holky Nella, emma a chceme Alexandra a 2 kluci : jakub tomáš :| :oops:

Tady si zas někdo hraje :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dennka
5.6.13 14:12

Ahojda holky, potřebuju poradit. Které jméno vám nejvíce sedí k příjmení Urbánková? já mam strašně ráda cizí jména, a tak jsem prostě vybrala tahle: Mia, Melissa, Ella-Sophia, Thea…rozhodně nechci typicky česká jména, ale zas aby to nebyla pěst na oko k příjmení. :zed: :think: Klidně poraďte úplně jiná jména. Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
10978
5.6.13 14:15

Za mňa Melissa :palec: Mne sa máči ešte Meredith

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat