Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Sherri No já mám problém, že u nás jede písnička Svěráka a Uhlíře Ninini, a tam se právě skloňuje, co všechno Nina vlastní - Ninina, Ninino, Ninini
Jsem tím asi poznamenaná (a navíc to teda na mě působí hrozně rusky, což je taky můj osobní problém
).
Mně se moc líbí Linda, a i k tomu příjmení a sestře Lucii mi to tak nejak sedí. A taky Andrea je pěkné, oproti Lindě takové tradičnější.
Jako jméno mám ráda Antonii, ale s tím příjmením si myslím, že máte v seznamu lepší.
Držím palec na vbírání ![]()
@Sherri píše:
Ahoj všem
prosím taky o radu se jménem pro druhou dcerku. Měli jsme celou dobu vybranou Viktorii. A teď, když mám každým dnem rodit, se mi to nějak přestalo líbit. Příjmení bude mít Valová. A jména, která jsem měla ještě vybraná: Linda, Nina, Sabina, Antonie, Andrea, ještě se mi líbila Lea, ale to se moc nehodí k příjmení mi přijde![]()
A první dcerka se jmenuje Lucie.
Předem všem děkuji za příspěvky
Jména se mi líbí přesně podle toho pořadí, jak jsi napsala, takže Linda, Nina, Sabina, Antonie. Ani jedním nic nezkazíte. Zato Andrea se mi nelíbí vůbec
, ale asi budu poznamenaná ne moc milými nositelkami onoho jména
, a Andrea je i mnohem více časté než ostatně zmiňovaná jmena. Lea se mi také moc nelíbí, přijde mi takové neúplné, ale zas Leona či Leontina se mi taky nelíbí. No nic už mlčím
.
Nedávala bych jméno, která končí na „-NA“, protože když se bude představovat, bude to znít jako — Navalová. Za mě Lucie Valová nebo Linda Valová. Linda je moc pěkný jméno.
Linda je krásné! U nás neprošlo. Máme Jolanku a je to zlatíčko! Každé jméno je krásné, ale hodně záleží na tom, jak ho lidé vyslovují! Maruška
= Máňa ![]()
Děkuji všem za příspěvky. Musím se už nějak rozhodnout, ve čtvrtek mám nástup do nemocnice na vyvolávání, ale u mě vítězí zatím také Linda. Teď ještě zbývá přesvědčit manžela
. Doufám, že se nebudeme rozhodovat na porodním sále. ![]()
NIKOL je sice hezký ale nikolko, niki, se mi moc nelíbí je mi 36 a mám 4 děti a čekám 5 a jmenujou se :Nella, Emmma, Alexandra, Emílie a chci Bereniku
![]()
Holky mám 4 děti a čekám 5 mám 2 KLUKY A 2 HOLKY A TED 4 čekám holky
tři holky Nella, emma a chceme Alexandra a 2 kluci : jakub tomáš
![]()
ZDISLAVA
ZDISLAVAK
Emmma? Se třema M? Zajmavé
Já mám doma Dianu a říkám ji Dájo, Didi, Dajko ![]()
@Zdislava zdislavak píše:
NIKOL je sice hezký ale nikolko, niki, se mi moc nelíbí je mi 36 a mám 4 děti a čekám 5 a jmenujou se :Nella, Emmma, Alexandra, Emílie a chci Bereniku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Zdislava zdislavak píše:
Holky mám 4 děti a čekám 5 mám 2 KLUKY A 2 HOLKY A TED 4 čekám holky
tři holky Nella, emma a chceme Alexandra a 2 kluci : jakub tomáš![]()
Tady si zas někdo hraje
.
Ahojda holky, potřebuju poradit. Které jméno vám nejvíce sedí k příjmení Urbánková? já mam strašně ráda cizí jména, a tak jsem prostě vybrala tahle: Mia, Melissa, Ella-Sophia, Thea…rozhodně nechci typicky česká jména, ale zas aby to nebyla pěst na oko k příjmení.
Klidně poraďte úplně jiná jména. Děkuji ![]()