Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já měla spíš problém za svobona s příjmením Kdoulová
Všichni se ptali, jestli se píše na začátku K nebo G ![]()
Tak mě opravdu nejvíc vadí kombinace extra jmen s echt českým příjmením, to mi fakt tahá uši..a pak mi trochu vadí rodiče, co si myslím, že když se jejich dítě jemnuje sofie, tak je víc než Bohdanka, je to blbý. navíc pokud bude sofie viomáčková, je to daleko víc blbý, než bohdana nováková…a pokud časem bude pamel, džesik a anavel většina, takl jsem ráda, že sem měla děti zavčasu
![]()
@aničkakytička píše:
Tak mě opravdu nejvíc vadí kombinace extra jmen s echt českým příjmením, to mi fakt tahá uši..a pak mi trochu vadí rodiče, co si myslím, že když se jejich dítě jemnuje sofie, tak je víc než Bohdanka, je to blbý. navíc pokud bude sofie viomáčková, je to daleko víc blbý, než bohdana nováková…a pokud časem bude pamel, džesik a anavel většina, takl jsem ráda, že sem měla děti zavčasu![]()
já mám uplně stejný názor jako ty:)napsala jsi to na plnou pusu tak jak to cítíš a je to pravda, že ty lidi co dávají netradiční jména mají pocit, že jsou něco extra a jejich děti také:)
@pavoucica píše:
já mám uplně stejný názor jako ty:)napsala jsi to na plnou pusu tak jak to cítíš a je to pravda, že ty lidi co dávají netradiční jména mají pocit, že jsou něco extra a jejich děti také:)
Naprostý souhlas holky.. přijde mi, že někteří lidi chtějí být jen zajímaví tím jaké dají dítěti jméno.. ať už s českým příjmením zní sebehůř
vždyť je tolik krásných českých jmen ![]()
Ahoj holky, jen se chci zeptat na názor jiných - které jméno by se vám hodilo nejvíc k příjmení Čučvarová?
Alice
Nela
Stela
Dita
Markéta
Adéla
Denisa
Andrea
Nina
Díky za názory ![]()
Tak jste se poplácaly holky po rameni a je vám hej. Takže to, že se někomu prostě „česká klasika“ nelíbí není o tom, že se jim to nelíbí, ale o tom, že chtějí něco extra a být „výš“ - bomba holky
Teď jste na to káply ![]()
A nepasl atdy snad kdosi, že je úplně něco jiného, když paní učitela osloví holčičku dofie akdyž jí osloví bohdanko?
@Anet29 Gabinka se mi taky moc libi, to jste dobre vybrali
Ja bych to taky brala, ale u nas bylo holcicich favoritek celkem dost…