Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@jalucik z toho co jsi napsala mě nejvíc zaujala právě ta Lucie, ale taky mne třeba napadla Karolína, Eliška.. určitě ne Michaela
Aajulinko, děkuji moc za názor, Karolínka se mi taky moc líbí, ale už ji má moje sestra. Takže zůstává Simonka a Lucinka ![]()
Ještě se mi celkem líbí Klárka a Emička, ale přítelovi moc ne. Je to vážně těžké, vybrat nějaké jméno, které by bylo,,to ono" a ještě se na něm shodnout s přítelem. Proto budu všem moc vděčná za jakýkoliv typ a názor a předem děkuji.
@jalucik k příjmení by se hodilo i něco delšího jako např. Dominika, Adéla, Veronika.Jmen je hodně a vybrat to nej, je hodně těžké. Držím palce!!! ![]()
@jalucik Simonka je taky pěkné, ta asi z vašeho výběru vyhraje. Mě osobně se nelíbí, když jméno začíná stejným písmenem, jako příjmení a EMA MAsová.. to MA a MA taky není ono, když si to několikrát řekneš.. Klárka by byla fajn..
@jalucik píše:
Ahoj maminky, prosim, poradte mi jmeno pro holcicku, ktere by se hodilo k prijmeni - Masova. Pristi mesic se uz jdu nahlasit do porodnice a jsem celkem bezradna, jake to jmeno mam dat. S pritelem se nam celkem libi:
Michaela Masova
Simona Masova
Lucie Masova (po mě - ale to az na poslednim miste, moc se mi nechce davat jmeno po sobe).
Vsem vam predem moc dekuji za vas názor.
mne sa z tejto kombinácie najviac páči Michaela
Ahoj my máme Simonku a Terezku a kdyby to před pěti měsíci byla holka jmenovala by se Viktorie-Ema
nemohli jsme se rozhodnout a máme Davida
![]()
@jalucik píše:
Ahoj maminky, prosim, poradte mi jmeno pro holcicku, ktere by se hodilo k prijmeni - Masova. Pristi mesic se uz jdu nahlasit do porodnice a jsem celkem bezradna, jake to jmeno mam dat. S pritelem se nam celkem libi:
Michaela Masova
Simona Masova
Lucie Masova (po mě - ale to az na poslednim miste, moc se mi nechce davat jmeno po sobe).
Vsem vam predem moc dekuji za vas názor.
Anežka, Esterka ![]()
Holky, jste zlatíčka, moc vám všem děkuji za vaše typy a názory.
![]()
Michaela. Vlastně i Simona je fajn, ale líbí se mi stejné začáteční písmeno u jména a příjmení, bude mít hvězdný monogram MM
(než se vdá). Jinak osobně nemám ráda, když se dávají jména po rodičích, čímž pro mě zcela padá ta Lucie.
Ahoj holky, tak jsem poctivě vypsala všechny jména, s přítelem jsme to celý víkend probírali a nakonec jsme se dokázali shodnout jenom na té Michalce a Simonce, ale mezi těmito dvěma se nemůžeme rozhodnout. Tak jsem sama zvědavá, které nakonec vyhraje. Termín porodu máme koncem listopadu, tak ještě můžeme chvilku přemýšlet. Ještě jednou děkuji za vaše typy a názory
![]()
Ahoj holky, všem vám chci ještě jednou poděkovat za pomoc při výběru jména. Minulý týden jsem byla hospitalizovaná na porodním oddělení pro příliš časté tvrdnutí břicha a zrovna jsme tam vypsali všechny papíry a tedy i jméno. Vyhrála to Michaelka Mašová
![]()
Teď jenom ještě musíme v bříšku vydržet aspoň ten měsíc - do půlky listopadu a pak už se nám může,,naše Míša" narodit. Už se moc těšíme. ![]()
![]()
@jalucik píše:
Ahoj holky, všem vám chci ještě jednou poděkovat za pomoc při výběru jména. Minulý týden jsem byla hospitalizovaná na porodním oddělení pro příliš časté tvrdnutí břicha a zrovna jsme tam vypsali všechny papíry a tedy i jméno. Vyhrála to Michaelka Mašová![]()
![]()
Teď jenom ještě musíme v bříšku vydržet aspoň ten měsíc - do půlky listopadu a pak už se nám může,,naše Míša" narodit. Už se moc těšíme.![]()
![]()
![]()
:
![]()