Jména pro holčičky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3959
13.9.13 10:14

@jalucik z toho co jsi napsala mě nejvíc zaujala právě ta Lucie, ale taky mne třeba napadla Karolína, Eliška.. určitě ne Michaela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.9.13 10:56

Aajulinko, děkuji moc za názor, Karolínka se mi taky moc líbí, ale už ji má moje sestra. Takže zůstává Simonka a Lucinka :?:

Ještě se mi celkem líbí Klárka a Emička, ale přítelovi moc ne. Je to vážně těžké, vybrat nějaké jméno, které by bylo,,to ono" a ještě se na něm shodnout s přítelem. Proto budu všem moc vděčná za jakýkoliv typ a názor a předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
13.9.13 11:02

@jalucik k příjmení by se hodilo i něco delšího jako např. Dominika, Adéla, Veronika.Jmen je hodně a vybrat to nej, je hodně těžké. Držím palce!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
13.9.13 11:04

@jalucik Simonka je taky pěkné, ta asi z vašeho výběru vyhraje. Mě osobně se nelíbí, když jméno začíná stejným písmenem, jako příjmení a EMA MAsová.. to MA a MA taky není ono, když si to několikrát řekneš.. Klárka by byla fajn..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
13.9.13 11:12
@jalucik píše:
Ahoj maminky, prosim, poradte mi jmeno pro holcicku, ktere by se hodilo k prijmeni - Masova. Pristi mesic se uz jdu nahlasit do porodnice a jsem celkem bezradna, jake to jmeno mam dat. S pritelem se nam celkem libi:
Michaela Masova
Simona Masova
Lucie Masova (po mě - ale to az na poslednim miste, moc se mi nechce davat jmeno po sobe).
Vsem vam predem moc dekuji za vas názor.

mne sa z tejto kombinácie najviac páči Michaela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna766
13.9.13 11:37

Luciana Masová :kytka: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
117
13.9.13 13:34

Ahoj my máme Simonku a Terezku a kdyby to před pěti měsíci byla holka jmenovala by se Viktorie-Ema :D nemohli jsme se rozhodnout a máme Davida :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dumpka
13.9.13 14:57
@jalucik píše:
Ahoj maminky, prosim, poradte mi jmeno pro holcicku, ktere by se hodilo k prijmeni - Masova. Pristi mesic se uz jdu nahlasit do porodnice a jsem celkem bezradna, jake to jmeno mam dat. S pritelem se nam celkem libi:
Michaela Masova
Simona Masova
Lucie Masova (po mě - ale to az na poslednim miste, moc se mi nechce davat jmeno po sobe).
Vsem vam predem moc dekuji za vas názor.

Anežka, Esterka :palec:

• Citovat
  • Upravit
8
13.9.13 16:00

Holky, jste zlatíčka, moc vám všem děkuji za vaše typy a názory. :kytka: :hug: :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
13.9.13 16:20

Michaela. Vlastně i Simona je fajn, ale líbí se mi stejné začáteční písmeno u jména a příjmení, bude mít hvězdný monogram MM :mrgreen: (než se vdá). Jinak osobně nemám ráda, když se dávají jména po rodičích, čímž pro mě zcela padá ta Lucie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.9.13 18:36

Ahoj holky, tak jsem poctivě vypsala všechny jména, s přítelem jsme to celý víkend probírali a nakonec jsme se dokázali shodnout jenom na té Michalce a Simonce, ale mezi těmito dvěma se nemůžeme rozhodnout. Tak jsem sama zvědavá, které nakonec vyhraje. Termín porodu máme koncem listopadu, tak ještě můžeme chvilku přemýšlet. Ještě jednou děkuji za vaše typy a názory :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
29.9.13 02:33

@jalucik Zita, Adéla, Klára, Lýdie :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
6.10.13 15:51

Ahoj holky, všem vám chci ještě jednou poděkovat za pomoc při výběru jména. Minulý týden jsem byla hospitalizovaná na porodním oddělení pro příliš časté tvrdnutí břicha a zrovna jsme tam vypsali všechny papíry a tedy i jméno. Vyhrála to Michaelka Mašová :srdce: :srdce: :srdce:
Teď jenom ještě musíme v bříšku vydržet aspoň ten měsíc - do půlky listopadu a pak už se nám může,,naše Míša" narodit. Už se moc těšíme. :srdce:
:mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
-Nataly-
7.10.13 19:13
@jalucik píše:
Ahoj holky, všem vám chci ještě jednou poděkovat za pomoc při výběru jména. Minulý týden jsem byla hospitalizovaná na porodním oddělení pro příliš časté tvrdnutí břicha a zrovna jsme tam vypsali všechny papíry a tedy i jméno. Vyhrála to Michaelka Mašová :srdce: :srdce: :srdce:
Teď jenom ještě musíme v bříšku vydržet aspoň ten měsíc - do půlky listopadu a pak už se nám může,,naše Míša" narodit. Už se moc těšíme. :srdce: :mavam: :mavam: :mavam:

: :mavam: :andel: :srdce: :hug: :srdce: :srdce: :palec: :*

• Citovat
  • Upravit
Anna766
7.10.13 19:52

Mamince i Mišičce hooooodně štěstí. :kytka: :kytka: :kytka:  :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat