Jména pro holčičky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hr4sek22
23.10.13 19:36

Sice čekáme chlapečka, ale když jsme ještě nevěděli co to bude, líbila se nám Martina, Daniela a Nina :kytka:

• Citovat
  • Upravit
799
23.10.13 20:00

Ahoj já mám Zuzanku a chtěla jsem Matyáše nebo Jakuba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
23.10.13 20:29
@Petra3890 píše:
Ahoj já mám Zuzanku a chtěla jsem Matyáše nebo Jakuba

Ja cekam Davidka a holcicka mela byt Simonka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KKKXXX
26.10.13 14:50

Nám se líbila jména pro chkapečka: Matyáš, Samuel, Sebastian, Patrik, Tobiáš, Tadeáš, Filip.
Pro holčičku: Anna, Lilien, Sára, Amálie, Klára, Ema, Justýna, Eliška, Melánie, Natálie, Dominika.
:mavam: ;)

• Citovat
  • Upravit
9
27.10.13 19:50

jaké jméno k tvrdému příjmení

Ahoj holky, máme velký problém s nalezením hezkého jména k tvrdému příjmení Urnerová. Nechceme žádnou divočinu, ale taky ne jména, které se teď hodně dávají jako Eliška, Adéla, Natálie. Ne že by nebyla pěkná, ale je už jich strašně moc. Prosím poraďte. Docela zajímavé mi přijde jméno Beáta, Agata, Nela, Nikol, Aneta, Veronika. Ráda si poslechnu vaše názory, případně i jiné nápady. Už jsem z toho vybírání úplně zoufalá. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
27.10.13 19:59

@Nadusak jako první mi prolítlo hlavou Laura z tvého výběru se mi nejvíc hodí Nikol ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
27.10.13 22:26

Tak Lauru bych teda nedala, stejně jako Veroniku. Nelinek je podle mě moc. Ta ostatní v pohodě.

Jinak mě první napadlo Anežka, to je taky pěkné a k příjmení mi to zní fakt dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
27.10.13 22:32

@Nadusak Agátka je hezké :) a docela se to hodí k příjmení…i ta Nikol :palec: my máme Nicol :palec:

• Citovat
  • Upravit
24797
27.10.13 22:34

Dala bych Beátu z Vašeho výběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
27.10.13 22:35
@Nadusak píše:
Ahoj holky, máme velký problém s nalezením hezkého jména k tvrdému příjmení Urnerová. Nechceme žádnou divočinu, ale taky ne jména, které se teď hodně dávají jako Eliška, Adéla, Natálie. Ne že by nebyla pěkná, ale je už jich strašně moc. Prosím poraďte. Docela zajímavé mi přijde jméno Beáta, Agata, Nela, Nikol, Aneta, Veronika. Ráda si poslechnu vaše názory, případně i jiné nápady. Už jsem z toho vybírání úplně zoufalá. Díky moc.

Kamila, Sabina, Viola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
28.10.13 07:59

Tak já bych dala klidně i jméno s písmenem R… :-)
Nela, Nikol, Aneta a Veronika jsou velice časté stejně jako Elišky apod…co jsi zmínila… :lol: :mrgreen:
Z tvého Výběru se velice hodí Beáta.. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Maui_13164
28.10.13 17:48

Ahojte holky, tak doma máme Samuelka a teď jméno pro sestřičku, je to dilema s přítelem se neshodneme a já už opravdu nevím… kdyby to měl být kluk tak jsem říkala že to nechám na něj, že opět holčička nevyšla, tak klučičí jméno je jeho, že kdybych čekala holku tak si prosadím své, nakonec to Oliver nebude ale holčička, jenže si neprosadím své, jelikož se nikomu nelíbí ani Anička ani Laurie Natálie, Lucie…tatínkovi se líbí Emma, mě taky, ale nevím no…myyslíte že mé jména jsou opravdu blbé a Emma se nejvíce hodí i k bratrovi Samuelkovi? Jinak příjmení bude Fiury/ová díky za radu

• Citovat
  • Upravit
Maui_13164
28.10.13 17:58

Líbila se mi i jména jako je Marie nebo Šarlotka a Vaneska, ale to mi tatínek řekl, že bych musel do jiného gheta/obyvatelé :-D :oops:

• Citovat
  • Upravit
704
28.10.13 18:39
@Maui_13164 píše:
Ahojte holky, tak doma máme Samuelka a teď jméno pro sestřičku, je to dilema s přítelem se neshodneme a já už opravdu nevím… kdyby to měl být kluk tak jsem říkala že to nechám na něj, že opět holčička nevyšla, tak klučičí jméno je jeho, že kdybych čekala holku tak si prosadím své, nakonec to Oliver nebude ale holčička, jenže si neprosadím své, jelikož se nikomu nelíbí ani Anička ani Laurie Natálie, Lucie…tatínkovi se líbí Emma, mě taky, ale nevím no…myyslíte že mé jména jsou opravdu blbé a Emma se nejvíce hodí i k bratrovi Samuelkovi? Jinak příjmení bude Fiury/ová díky za radu

Mě to zní dobře Ema a Samík

@Maui_13164 píše:
Ahojte holky, tak doma máme Samuelka a teď jméno pro sestřičku, je to dilema s přítelem se neshodneme a já už opravdu nevím… kdyby to měl být kluk tak jsem říkala že to nechám na něj, že opět holčička nevyšla, tak klučičí jméno je jeho, že kdybych čekala holku tak si prosadím své, nakonec to Oliver nebude ale holčička, jenže si neprosadím své, jelikož se nikomu nelíbí ani Anička ani Laurie Natálie, Lucie…tatínkovi se líbí Emma, mě taky, ale nevím no…myyslíte že mé jména jsou opravdu blbé a Emma se nejvíce hodí i k bratrovi Samuelkovi? Jinak příjmení bude Fiury/ová díky za radu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
28.10.13 18:40

My se zatím o miminko pokoušíme, ale jména máme vybraná Matyas, Jakub nebo Šimon.. a u holčičky Anetka a Nelly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze