Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Petra3890 píše:
Ahoj já mám Zuzanku a chtěla jsem Matyáše nebo Jakuba
Ja cekam Davidka a holcicka mela byt Simonka.
Nám se líbila jména pro chkapečka: Matyáš, Samuel, Sebastian, Patrik, Tobiáš, Tadeáš, Filip.
Pro holčičku: Anna, Lilien, Sára, Amálie, Klára, Ema, Justýna, Eliška, Melánie, Natálie, Dominika.
![]()
Ahoj holky, máme velký problém s nalezením hezkého jména k tvrdému příjmení Urnerová. Nechceme žádnou divočinu, ale taky ne jména, které se teď hodně dávají jako Eliška, Adéla, Natálie. Ne že by nebyla pěkná, ale je už jich strašně moc. Prosím poraďte. Docela zajímavé mi přijde jméno Beáta, Agata, Nela, Nikol, Aneta, Veronika. Ráda si poslechnu vaše názory, případně i jiné nápady. Už jsem z toho vybírání úplně zoufalá. Díky moc.
@Nadusak jako první mi prolítlo hlavou Laura z tvého výběru se mi nejvíc hodí Nikol ![]()
Tak Lauru bych teda nedala, stejně jako Veroniku. Nelinek je podle mě moc. Ta ostatní v pohodě.
Jinak mě první napadlo Anežka, to je taky pěkné a k příjmení mi to zní fakt dobře.
@Nadusak Agátka je hezké
a docela se to hodí k příjmení…i ta Nikol
my máme Nicol ![]()
@Nadusak píše:
Ahoj holky, máme velký problém s nalezením hezkého jména k tvrdému příjmení Urnerová. Nechceme žádnou divočinu, ale taky ne jména, které se teď hodně dávají jako Eliška, Adéla, Natálie. Ne že by nebyla pěkná, ale je už jich strašně moc. Prosím poraďte. Docela zajímavé mi přijde jméno Beáta, Agata, Nela, Nikol, Aneta, Veronika. Ráda si poslechnu vaše názory, případně i jiné nápady. Už jsem z toho vybírání úplně zoufalá. Díky moc.
Kamila, Sabina, Viola
Tak já bych dala klidně i jméno s písmenem R… ![]()
Nela, Nikol, Aneta a Veronika jsou velice časté stejně jako Elišky apod…co jsi zmínila…
![]()
Z tvého Výběru se velice hodí Beáta.. ![]()
Ahojte holky, tak doma máme Samuelka a teď jméno pro sestřičku, je to dilema s přítelem se neshodneme a já už opravdu nevím… kdyby to měl být kluk tak jsem říkala že to nechám na něj, že opět holčička nevyšla, tak klučičí jméno je jeho, že kdybych čekala holku tak si prosadím své, nakonec to Oliver nebude ale holčička, jenže si neprosadím své, jelikož se nikomu nelíbí ani Anička ani Laurie Natálie, Lucie…tatínkovi se líbí Emma, mě taky, ale nevím no…myyslíte že mé jména jsou opravdu blbé a Emma se nejvíce hodí i k bratrovi Samuelkovi? Jinak příjmení bude Fiury/ová díky za radu
Líbila se mi i jména jako je Marie nebo Šarlotka a Vaneska, ale to mi tatínek řekl, že bych musel do jiného gheta/obyvatelé
![]()
@Maui_13164 píše:
Ahojte holky, tak doma máme Samuelka a teď jméno pro sestřičku, je to dilema s přítelem se neshodneme a já už opravdu nevím… kdyby to měl být kluk tak jsem říkala že to nechám na něj, že opět holčička nevyšla, tak klučičí jméno je jeho, že kdybych čekala holku tak si prosadím své, nakonec to Oliver nebude ale holčička, jenže si neprosadím své, jelikož se nikomu nelíbí ani Anička ani Laurie Natálie, Lucie…tatínkovi se líbí Emma, mě taky, ale nevím no…myyslíte že mé jména jsou opravdu blbé a Emma se nejvíce hodí i k bratrovi Samuelkovi? Jinak příjmení bude Fiury/ová díky za radu
Mě to zní dobře Ema a Samík
@Maui_13164 píše:
My se zatím o miminko pokoušíme, ale jména máme vybraná Matyas, Jakub nebo Šimon.. a u holčičky Anetka a Nelly ![]()
Sice čekáme chlapečka, ale když jsme ještě nevěděli co to bude, líbila se nám Martina, Daniela a Nina