Jména pro holčičky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
704
28.10.13 18:43

@aajulinka I mě se nejvíce líbí Lucie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Maui_13164
28.10.13 18:57

Takže se nejvíce líbí Ema a Lucie? Já třeba nejsem až tak vybíravá, jelikož jak se to narodí tak je jedno jak se jmenovat bude, pokud se nejde do extrému jako je Bohdana, Žofka apodobně, člověk si zvykne :-)
můj bratro/bratrance (složité rodinné vztahy :-D) se jmenuje po svém/mém otci CSaba, nejdříve jsem si řekla, chudák dítě, řekla jsem otci Csaba neblázni :-D a teď mi to příjde relativně normální :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11565
28.10.13 19:22
@Maui_13164 píše:
Ahojte holky, tak doma máme Samuelka a teď jméno pro sestřičku, je to dilema s přítelem se neshodneme a já už opravdu nevím… kdyby to měl být kluk tak jsem říkala že to nechám na něj, že opět holčička nevyšla, tak klučičí jméno je jeho, že kdybych čekala holku tak si prosadím své, nakonec to Oliver nebude ale holčička, jenže si neprosadím své, jelikož se nikomu nelíbí ani Anička ani Laurie Natálie, Lucie…tatínkovi se líbí Emma, mě taky, ale nevím no…myyslíte že mé jména jsou opravdu blbé a Emma se nejvíce hodí i k bratrovi Samuelkovi? Jinak příjmení bude Fiury/ová díky za radu

Anička myslíš jako Anna, nebo Anička? Zdrobnělinu bych nedávala, co kdyby jednou měla devadesát kilo a kníra? Jinak nevím, jestli Laurie je překlep (od Laury), nebo to myslíš vážně, ale popravdě k tomu příjmení co máte se mi to líbí :) Jinak Emma je hezké, a i s tím bráškou mi to přijde v pohodě, jen mi přijde, že jich teď je hodně, pokud Ti to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
716
28.10.13 19:31

****Maui_13164:**

Mě se tak nejvíc líbí ta Emma i ke jménu od brášky :-) __ Ale možná je to tím, že my měli taky Emmu ve výběru ale jak psala @Slečna Ferka je jich už dost, tak nakonec tatínek vybral Emilly :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Maui_13164
28.10.13 20:04
@wej_a píše: ****Maui_13164:**Mě se tak nejvíc líbí ta Emma i ke jménu od brášky :-) __ Ale možná je to tím, že my měli taky Emmu ve výběru ale jak psala @Slečna Ferka je jich už dost, tak nakonec tatínek vybral Emilly :srdce:

jj, děkuji Emilly je taky krásné

jo a mě je třeba jedno že jich je v okolí hodně, v mém okolí osobně nevím, jelikož jsme nově přistěhování :mrgreen: tam kde jsme bydleli předtím byli samí kluci z 10ti kluků bylo pět Matyášů Matoušů a Mětějů, zbytek Jakub, Šimon, Michael…takže to bylo faj zavolat,,Maty,, :-D otočili se všichni..ale vidím viz výše, že se tyto jména stále líbí :-))))

• Citovat
  • Upravit
716
28.10.13 20:09

Tady u Nás taky frčí Matýáš a Matěj :D My měli taky Matěje na papíru do porodnice, ale věděli jsme že to bude holčička tak jsem za jiné jméno už nebojoval :D Teď budu bojovat za Aleše, po tatínkovi :D a kdyby to byla další holčička tak bych chtěla Sofinku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. lemanka
28.10.13 20:18
@wej_a píše: ****Maui_13164:**Mě se tak nejvíc líbí ta Emma i ke jménu od brášky :-) __ Ale možná je to tím, že my měli taky Emmu ve výběru ale jak psala @Slečna Ferka je jich už dost, tak nakonec tatínek vybral Emilly :srdce:

Emilly se dvěma l?

• Citovat
  • Upravit
716
28.10.13 20:21
@nepř. lemanka píše:
Emilly se dvěma l?

Ano se dvěma L :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
29.10.13 09:05
@Maui_13164 píše:
Takže se nejvíce líbí Ema a Lucie? Já třeba nejsem až tak vybíravá, jelikož jak se to narodí tak je jedno jak se jmenovat bude, pokud se nejde do extrému jako je Bohdana, Žofka apodobně, člověk si zvykne :-)
můj bratro/bratrance (složité rodinné vztahy :-D) se jmenuje po svém/mém otci CSaba, nejdříve jsem si řekla, chudák dítě, řekla jsem otci Csaba neblázni :-D a teď mi to příjde relativně normální :mrgreen:

Za mě Ema, příští týden se nám taky narodí :mrgreen:
U nás v okolí žádná není, takže to byla jasná volba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
9.11.13 22:25

Poraďte, máme ve výběru

Barbora, Zuzana, Anna, Tereza

ALE malá má termín zrovna na Barborku, pak hned vánoce… a ten původ… (barbar, cizinka)
Aniček je asi hodně, že?

Muž Barborku vždycky chtěl, už u prvního říkal, že to bude Barborka (je to Vojta)… ale mě v té souvislosti napadlo, že Berenika je velice podobné a volá se na ni stejně a původ má taky zajímavější…
co říkáte na Bereniku?

(příjmení máme od B)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
9.11.13 22:28
@budi píše:
Poraďte, máme ve výběru

ALE malá má termín zrovna na Barborku, pak hned vánoce… a ten původ… (barbar, cizinka)
Aniček je asi hodně, že?

Muž Barborku vždycky chtěl, už u prvního říkal, že to bude Barborka (je to Vojta)… ale mě v té souvislosti napadlo, že Berenika je velice podobné a volá se na ni stejně a původ má taky zajímavější…
co říkáte na Bereniku?

(příjmení máme od B)

Jak to myslíš, že se na Bereniku volá stejně jako na Barborku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
9.11.13 22:29
@budi píše:
Poraďte, máme ve výběru

Aniček je asi hodně, že?

co říkáte na Bereniku?

(příjmení máme od B)

za me Anna nebo Zuzanka. Barbora se mi nelibi a jmenovat se Berenika… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
9.11.13 22:35
@kolozubka píše:
Jak to myslíš, že se na Bereniku volá stejně jako na Barborku?

Baruško - Beruško
Baru - Beru

stejně ne, to jsem napsala blbě… ale přijde mi to velice podobné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
9.11.13 22:42
@budi píše:
Baruško - Beruško
Baru - Berustejně ne, to jsem napsala blbě… ale přijde mi to velice podobné…

jj podobné to trochu je, už jsem myslela, že mi něco uteklo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
9.11.13 23:19

Terezek je jak máku, je to, myslím, úplně nejčastěji dávané jméno. Barbor a Aniček je jen o trochu méně, Zuzana je na tom v tomto směru asi nejlépe. Berenika je pěkné, ohebné a zajímavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze