Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@ValachovaL píše:
Ahoj maminky, prosim o radu.Jaka jmena se hodi k prijmeni Valach/Valachova. Mame doma Danecka. Doufame, ze budeme mit sestricku,ale nemuzeme se doma dohodnout.Me se moc libi Ela, Emily, ale prijde mi to k prijmeni divne spise by bylo lepsi staroceske jmeno.
Ester je hezké.
Melánie, Evelína, Nina, Viktorie, Noélie…Mě se líbí i Melinda a Belinda ![]()
Ano, Noelie taky.Je to cizi podoba Natalie. Strasne se mi to libi.Je to v knizce od Knappove. ![]()
V práci máme Sylvu Valachovou - jinak za mě - Nela, Nina, Petra.
@Kelsey píše:
Ester je hezké.
Mě se líbí Melánie, ale nevím, jak bych jí říkala zdrobněle. ![]()
@Valyn píše:
Mě se líbí Melánie, ale nevím, jak bych jí říkala zdrobněle.
Mel, Meli, Aný…myslím že většina těch zdrobnělin vyplyne časem ![]()
@Valyn píše:říká se jí stejně, jak my říkáme Melise Meli, Mel, Melko + navíc Melanii, Mio
@ValachovaL píše:
Ahoj maminky, prosim o radu.Jaka jmena se hodi k prijmeni Valach/Valachova. Mame doma Danecka. Doufame, ze budeme mit sestricku,ale nemuzeme se doma dohodnout.Me se moc libi Ela, Emily, ale prijde mi to k prijmeni divne spise by bylo lepsi staroceske jmeno.
A mně zrovna přijde Ela Valachová dobré, hezky se to říká, takové rytmické či jak to říct. Navíc u holky, která si může za pár let vzít buď Grunenthala nebo Šourka, bych to až tak neřešila.
Mě se moc Ela líbí, děkuju za nárory. Potěšili
3ourek je dobrej ![]()
@Valyn píše:
Známí jednu mají, a říkají jí Melinka nebo Melánka. A kratší varianta Melča. ALe jak tu někdo psal: to Ti vyplyne. Já mám taky pro malou oslovení, který by mě v životě předem nenapadly. Třeba posledních pár týdnů mám tendenci ji říkat miláčku - a to jsem tak nikdy nikomu neříkala, ani s manželem si tak neříkáte, ale prostě to ze mě nějak vyletí… ![]()
@janvana píše:
hezké jmého a jak jí budeš říkat![]()
A aby se to hodilo k příjmení
![]()