Jména pro holčičky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
16.8.13 11:25
@alesanka píše:
Ahojky :) a co říkáte na jméno Soňa? U nás zatím vyhrává (k českému příjmení), na ničem jiném jsme se zatím neshodli… (vlastně stále nevíme, co to bude, možná bychom měli vymýšlet i pro kluka :) )

Soňa je hezké jméno. Není jich moc, ale přitom to není žádná ujetá exotika. K českému příjmení jde v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dydy :D
6.9.13 14:00

Dobré odpoledne, čekáme naše první děťátko - holčičku. :srdce: Chtěla bych se Vás zeptat na názor jmen Debora, Liliana, Sára, Amálie, Klára. My se pořád nemůžem rozhodnout. Žijem v Česku a máme tradiční české přijmení a ještě k tomu dlouhé, takže jméno bych byla radši, kdyby nebylo moc dlouhé. :)
Kdyby Vás napadli nějaká jiná jména, tak bych si vzala ráda inspiraci. Děkuju Marketa :mavam:

• Citovat
  • Upravit
385
6.9.13 14:04

Za mě Debora a Liliana určitě ne. Sára mi k typicky českému příjmení taky nejde, ale Amálie nebo Klára by už šla. Ale z těchto se mi asi nejvíc líbí Amálie. U mě jsou top holčičí jména Anna, Anežka a Eliška. I když v poslední době už je Elišek strašně moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.13 14:05

A me sel ibi treba liliana, tedy lili, nebo petruska mam sestru petru a to jmeno jem oc hezky da se dobre zkracoavt…nebo i mozna valerie, marketa, viktorie ta se libi priteli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.13 14:06
@monulda píše:
Za mě Debora a Liliana určitě ne. Sára mi k typicky českému příjmení taky nejde, ale Amálie nebo Klára by už šla. Ale z těchto se mi asi nejvíc líbí Amálie. U mě jsou top holčičí jména Anna, Anežka a Eliška. I když v poslední době už je Elišek strašně moc.

Annu, Anežku, Elišku máme v rodině.

• Citovat
  • Upravit
385
6.9.13 14:09
@dydy :D píše:
Annu, Anežku, Elišku máme v rodině.

A co třeba Linda? To je docela krátké a hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
6.9.13 14:16

Meda, Lada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
6.9.13 14:22
@dydy :D píše:
Dobré odpoledne, čekáme naše první děťátko - holčičku. :srdce: Chtěla bych se Vás zeptat na názor jmen Debora, Liliana, Sára, Amálie, Klára. My se pořád nemůžem rozhodnout. Žijem v Česku a máme tradiční české přijmení a ještě k tomu dlouhé, takže jméno bych byla radši, kdyby nebylo moc dlouhé. :)
Kdyby Vás napadli nějaká jiná jména, tak bych si vzala ráda inspiraci. Děkuju Marketa :mavam:

Amalie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
6.9.13 14:29

Liliana nebo Amálie :) Jinak my máme Agátku :srdce: a pak se mi líbí třeba Rozárie, Stela, Dorotka, Ester, Laura..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8818
6.9.13 14:50

Adina, Maya, Meda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
6.9.13 15:17

Máme doma LAURU a kdybychom měli druhou holčičku, byla by to LINDA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
6.9.13 20:10

Když už tak Amálka :) Jinak mě se líbí Nina :-)

• Citovat
  • Upravit
14367
6.9.13 22:00

Liliana nebo Amálie.
Já mám doma Nelu a Viktorii.
Líbí se mi ještě Lucie, Veronika, Dominika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.13 10:49

Mě se líbí ta psaná Amálie, Lily, Klára. Na zbytku jsme se jaksi shodli. Pak se jen mě líbí Dominika, Ester, Bára, Natálie, Kristýna, Agáta, Aneta, Erin. :)

• Citovat
  • Upravit
8
13.9.13 09:49

Ahoj maminky, prosim, poradte mi jmeno pro holcicku, ktere by se hodilo k prijmeni - Masova. Pristi mesic se uz jdu nahlasit do porodnice a jsem celkem bezradna, jake to jmeno mam dat. S pritelem se nam celkem libi:
Michaela Masova
Simona Masova
Lucie Masova (po mě - ale to az na poslednim miste, moc se mi nechce davat jmeno po sobe).
Vsem vam predem moc dekuji za vas názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze