Jména pro holčičky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
ValachovaL
17.7.13 07:18

Ahoj maminky, prosim o radu.Jaka jmena se hodi k prijmeni Valach/Valachova. Mame doma Danecka. Doufame, ze budeme mit sestricku :),ale nemuzeme se doma dohodnout.Me se moc libi Ela, Emily, ale prijde mi to k prijmeni divne spise by bylo lepsi staroceske jmeno.

• Citovat
  • Upravit
ValachovaL
17.7.13 07:20

Manzel chtel Klaru a Nikol. Klara je moc tvrde jmeno
to jsem rekla, ze ne.

• Citovat
  • Upravit
364
17.7.13 07:24

Nina, Adela, Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
17.7.13 07:28
@ValachovaL píše:
Ahoj maminky, prosim o radu.Jaka jmena se hodi k prijmeni Valach/Valachova. Mame doma Danecka. Doufame, ze budeme mit sestricku :),ale nemuzeme se doma dohodnout.Me se moc libi Ela, Emily, ale prijde mi to k prijmeni divne spise by bylo lepsi staroceske jmeno.

Známí mají Daniela a Nikolku, ale myslím, že by se hodila i Natálie, Adélka a Emilie taky není špatné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
17.7.13 07:28

Co Ema? To je tak nejbliz k tem, co se ti libi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kla
2535
17.7.13 07:36

Valachoval mame doma Klaru a tvrde mi to neprijde. Klaro ji stejne moc nerikame, vetsinou Klarko, Klarinko :-)))). Navic vypada hodne etericky, takze to jmeno na ni sedi :-)).

Někdy je fajn podívat se co které jméno znamená :-)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ValachovaL
17.7.13 07:38

Dekuji za nazory, Ema se mi moc libi, ale je jich moc mi prijde. Adelka je hezka :) Bude to boj domluvit se doma :D

• Citovat
  • Upravit
31379
17.7.13 08:04

Mě moc hezky nezní jména, kde je L, jako není to žádná hrůza, ale prostě když to vyslovím nahlas, tak Adéla Valachová, Lucie Valachová, Nikola Valachová…mi nezní tak příjemně jako třeba Denisa Valachová, Simona Valachová, Radka Valachová. Jinak se mi zdá, že není třeba vybírat vyloženě „staré a české“ jméno, naopak, aby s tím příjmením pak právě nepůsobila jako babička (třeba Anežka Valachová nebo Dorota Valachová se mi fakt nelíbí, i když to zní dobře). Hezká je třeba i Magda (ne Magdalena), to je k tomu příjmení docela pěkný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
17.7.13 08:23

Co třeba Justýna nebo Kristýna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
17.7.13 08:38

Jestli já někdy budu mít holčičku, tak to budee Melánie :dance:

• Citovat
  • Upravit
maki0a
17.7.13 08:48

Anežka, Markéta, Lenka, Sára, Amálie, Ester, Dominika, Melánie, Evelína, Alžběta, Nela, Eliana, Barbora, Justýna, Kristýna, Karolína, Zuzana, Marie, Debora, Ema, Lily, :mavam:

• Citovat
  • Upravit
17.7.13 08:56

Ahoj, me napada Rozárka, Žanetka, Linda, Isabelka, Ester, Michaela, Kateřina:-) nakonec je to tak na dvacet let, pak se vda a stejne nebude brat ohled na to jak se jeji mily bude jmenovat:-) takze si vyberte jmeno, jake se vam libi. Uprimne stejne az se narodi bude to ta nejkrasnejsi hilcicka…ta vase a nej jmeno:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maki0a
17.7.13 09:31
@Sindibadka píše:
Ahoj, me napada Rozárka, Žanetka, Linda, Isabelka, Ester, Michaela, Kateřina:-) nakonec je to tak na dvacet let, pak se vda a stejne nebude brat ohled na to jak se jeji mily bude jmenovat:-) takze si vyberte jmeno, jake se vam libi. Uprimne stejne az se narodi bude to ta nejkrasnejsi hilcicka…ta vase a nej jmeno:-)

Kateřinu bych nikdy nedala!! Znám jednu holku, která se tak jmenuje a říkají ji kachno a kečeno. To není hezký. :P

• Citovat
  • Upravit
13
17.7.13 09:39

Ahojky, my máme taky příjmení začínající na Va.., a jedna paní mi tu poradila nedávat jméno končící na -na, že se to spojí jakoby dohromady s tím příjmením, když to pak vyslovíš. A měla myslím pravdu, nakonec jsme se rozhodli pro Viktorku.

Tak za mě pár jmen : Lucie, Julie, Sofie, Valerie, a moc se mi líbí třeba Vendulka Valachová :), Marie a Linda (to jsem moc chtěla, ale u nás neprošlo). Příjmení je trošku tvrdší, tak by to chtělo jemnější jméno.

Přeji hodně štěstí při výběru, a jak píše Sindibadka, ať vyberete jakékoliv, bude to stejně vaše nejkrásnější holčička. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
17.7.13 09:44

Mě se snad 20 let líbí jméno Magdaléna a říkala jsem si, že jestli někdy budu mít holčinku, tak to bude Magdaléna a ono ejhle jedna mi huláká s postýlky a nechce usnout :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze