Jména pro holčičky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
5.6.13 16:25

Co třeba Miriam? Miriam Urbánková zní hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dennka
5.6.13 16:30

To je také pěkné:)) achjo..už jsem v tom zamotaná..já jsem Denisa a nechtěla jsem dceru pojmenovat po sobě, protože z toho také většinou nejsou moc nadšené..ale teď jsem našla jméno Alisa, což je něco dost podobného..no nevim nevim.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Aff
1267
5.6.13 16:59

Nebo Barbora, Kateřina..ale jsou dost dlouhé…no máš ještě čas se rozmyslet :D třeba se mrknout do kalendáře a něco tě zaujme. Já jsem třeba Lenka a vím že jsem svoje jméno neměla ráda v pubertě, ted´se mi líbí :mrgreen:
My budeme mít Viktorku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
5.6.13 23:53

No za mě teda Emma nebo Ella ne, znám jich hodně… A teda Thea je taky častější než bych chtěla. Z toho co píšeš se mi asi nejvíc líbí ta Mia, ale je pravda, že k echt českému příjmení bych volila něco tradičnějšího. Ne třeba nutně Marii, ale Lindušek podle mě tolik není, a je to jak české, tak i do ciziny. A ta Miriam taky, proč ne. U jména Alisa bych se bála, že bude muset pořád vysvětlovat, že není Alice, ale Alisa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.6.13 10:08

Ahoj, jsem ve 31. tt a ne a ne se s manželem dohodnout na jméně… On pořád prosazuje Adélu, Karolínku, Dominiku a teď přišel s Andreou… Nějak se mi to ale nelíbí :) Já původně chtěla Editku, Denisku, to zas nechce manžel. A teď už se mi snad nelíbí ani jedno jméno :) Příjmení bude mít Čučvarová, takže taky žádná výhra :mrgreen: Co by se vám k tomu hodilo? Nechceme nic výstředního, spíš nějaké normální jméno… Zas jsem nechtěla, aby se tak jmenovala každá druhá holčička, ale teď už asi slevím i z tohoto požadavku, hlavně ať se dohodnem, zatím jí totiž říkáme pracovně Julča Čůča a tak se to chytlo, že se bojím, že jí to zůstane :lol: A Julii nechci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2521
6.6.13 10:12

A co Klára? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
6.6.13 10:14
@Peppa Pig píše:
Co třeba Miriam? Miriam Urbánková zní hezky.

dve R, to nezni moc dobre… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.6.13 10:38

Klára Čučvarová se mi moc nelíbí, asi bych raději něco bez r, když už ho bude mít v příjmení. Ale díky za názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
6.6.13 11:10

Miriam Urbánková zní hezky :palec: My máme Emu Brůžovou. Řešili jsme Beátu, Růženku(po prababičce)Miriam, Elišku…no každý podle svého. Ale rozhodně bych vybírala jméno tak, aby se hodilo k příjmení. Člověk si řekne, že kolikrát na tom tolik nazáleží, ale přece jenom to dítě bude chodit mezi lidi a bylo by mi líto, kdyby Ema byla předmětem pošklebků ve škole nebo školce kvuli nějakému netradičnímu jménu…
K příjmení Čučvarová by byla hezká třeba Alice…nebo něco jemnějšího bez hrkavého r.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
6.6.13 12:02

Tvoje vybraná jména jsou pěkná, Edita i Denisa mi k příjmení znějí dobře. Taky bych vybírala něco bez r.
Co třeba Anna, nebo Anežka - tu mají známý a říkají jí Áňo :), nebo Diana je hezký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.6.13 12:08

Kdyby to byla Anička, tak by měla svátek hned blízko narozenin, to jsem jí nechtěla udělat… :lol: A Anežku bude mít sestřenka… Škoda, že Edita ani Denisa u manžela neprochází…
Jinak návrh Alice u nás už taky byl… Akorát mi na to hned všichni říkali Alice palice, Alička palička…
Asi jsem moc vybíravá co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
6.6.13 12:08

A proč ne ta Julie? :kytka:
jinak se mi hodí Alenka Čučvarová
Lenka Čučvarová

a asi nejvíc Lucie Čučvarová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.6.13 12:10

Nějak se nám oběma do Julči nechce :D Jinak Lucka je taky pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
6.6.13 12:13

Linda, Adela, Viola, Lea…neco nezneho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
6.6.13 12:13

Mě se ta Lucie k tomu přijmení moc hodí a Luci, Lucinko je pěkné a není jich moc!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze