Jména pro holčičky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1986
12.9.12 10:47
@muffi84 píše:
No přemýšlím, že tam není moc variant na oslovení jen Štěpánku, nebo Štěpáne…mě furt vrtá v hlavě ten Filip, ale štve mě, že si ho dali v rodině. Jak by jste měli vysněné jméno a někdo z rodiny by si ho dal, tak vykašlali by jste se na ostatní a dali si ho taky, nebo by se vám to už znechutilo?
Štěpo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
12.9.12 10:49
@muffi84 píše:
No přemýšlím, že tam není moc variant na oslovení jen Štěpánku, nebo Štěpáne…mě furt vrtá v hlavě ten Filip, ale štve mě, že si ho dali v rodině. Jak by jste měli vysněné jméno a někdo z rodiny by si ho dal, tak vykašlali by jste se na ostatní a dali si ho taky, nebo by se vám to už znechutilo?

Tak ono je to jedno, ale pokud se hodně vídáte tak mě by to asi vadilo stejná jména

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
12.9.12 10:55

Hmm…achjoo, to je taková zoodpovědnost vybrat pěkné jméno, a pak příjde dítko v 18, že se mu to jméno nelíbí a chce si ho změnit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
12.9.12 11:14

@muffi84
A co třeba Jakub nebo Adam? Mým favoritem klučičích jmen je Richard (taky už jednoho mám) a pak Jakub, ale toho bych dát nemohla, bo mám kocoura Kubíčka ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
12.9.12 11:26

Snad se stihnu do porodu rozhodnout, už jsem zredukovala holčičí jména na 3 a klučičí na 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
12.9.12 11:32

@muffi84 Z těch holčičích se mi nejvíc líbí Linda nebo Gabriela.
A k tomu klučičímu - já bych toho Filipa klidně dala ;) Když by na to přišla řeč, prostě bych řekla, že to byl váš favorit už jak dlouho 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
12.9.12 12:48

@muffi84 pokud se nevídáte často tak si klidně Filípka dej nebo se někdy zmiň před nimi, že jsi měla Filipa už dávno vybraného a třeba ti řekne, že jim to nevadí a pokud ani vám to nebude vadit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
12.9.12 15:25

Taky bych myslela, že pokud se nevídáte každou chvíli, tak si klidně Filipa dejte. Šimonů je podle mě celkem hodně. A Štěpán je taky hezkej, podle mě pak na něco přijdete… Známí říkali malýmu Šíšo :mrgreen: To pak nějak vznikne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
12.9.12 17:17

A proc je potreba mit na dite vice pojmenovani? My mame Stepana a rikame mu tak :nevim: Zkracene pak Stepo nebo Stepi a myslim, ze to bohate staci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
12.9.12 19:47

@muffi84 z holčičích bych dala Lindu nebo Elišku. A Filípka bych klidně taky dala. Nedala bych jedině takové jméno, kterým se jmenují děti mých a manželových sourozenců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
24.10.12 13:42

My budeme mit Isabelu… Chteli jsme Alana, ale nasemu miminku nenarostl pindik, takze na prani tatinka je z Alanka Isabelka… :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
24.10.12 14:37

My ještě pohlaví nevíme, ale jestli to bude holčička, bude se jmenovat dle přání staršího syna (4 roky) - Běla. Tatínek by radši madlenku, ale dítě si trvá na svým :lol:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
24.10.12 14:41

@alien21 : nateř chtěla bráchu Hurvínka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
24.10.12 14:47

@alien21
No ještě že jsem tohle řešila jen s manželem! :D Tak ať si trvá, však jednou bude mít svoje, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
25.11.12 14:28

Mně se teď začla líbit Anička. Nebo taky Bibianka. Ale zatím je to otázka do budoucna. Jestli vůbec. Co vy říkáte na ta jména?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze