Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@INeedHelp A jaká jména se ti líbí? Česká, cizí, moderní, staročeská, tradiční, neobvyklá? Já bych holčičku pojmenovala třeba Alžběta, kluka Richard.
A příjmení? Jako každému se líbí něco jiného
já mám třeba Alexandra, to jde pro kluka i holku a dobře se to zkracuje ![]()
Me se třeba líbí pro holku Ema, Nina, Eliška a pro kluka Matyas, Ben,Lukáš, Sebastián, a takhle no,ale nemůžu si vybrat nebranim se i jiným ale tohle jsou asi mi favoriti a přítel spis voli česká jmena no jinak říká, ze to nechá na me:)
@INeedHelp píše:
Me se třeba líbí pro holku Ema, Nina, Eliška a pro kluka Matyas, Ben,Lukáš, Sebastián, a takhle no,ale nemůžu si vybrat nebranim se i jiným ale tohle jsou asi mi favoriti a přítel spis voli česká jmena no jinak říká, ze to nechá na me:)
Tak se tim rid (ze to muz necha na Tobe), ja vypisovala jmeno az na ceste do porodnice, nemohli jsme se dohodnout a ani jeden nechtel ustoupit.
Jednoduché, s manželem jsme si sedli ke kalendáři, vyškartali všechna jména ke kterým měl jeden z nás výhrady a z toho zbytku se vybere celkem snadno. Jen to nechce nechávat na poslední chvíli, u dcerky jsem šla rodit a nebyli jsme úplně rozhodnutí u jména pro kluka ale naštěstí to byla holčička. ![]()
@INeedHelp píše:
Ema, nina, lukas ![]()
@INeedHelp
Ahoj mě se libi Darina a Eliáš. Darinku mame doma a je spousta možností jak ji říkat ![]()
@INeedHelp píše:
Z tveho vyberu se mi moc libi Nina a Ben, ale libi se mi vsechna tebou uvedena ![]()
Ja mam Emmu a Julii.
A co treba Laura, Edita, Judita, Vanda, Sabina, Lada, Diana, Klara, je toho spousta.
Kluci Dominik, Max,
Hodne stesti pri vyberu.