Jména vašich dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16178
11.10.23 18:30
@terien píše:
Doubravka je hnusné jméno. Tim bych to uzavřela.

Hnusný je člověk jakéhokoliv jména, který je tak netolerantní a odsuzuje a hodnotí někoho jen podle jiného vkusu na jména. Tím bych to uzavřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42027
11.10.23 18:31
@zrcadlo píše:
Hnusný je člověk jakéhokoliv jména, který je tak netolerantní a odsuzuje a hodnotí někoho jen podle jiného vkusu na jména. Tím bych to uzavřela.
:palec:
Tak nějak, člověk s dobrým vkusem obvykle nemívá nevkusné poznámky.

Příspěvek upraven 11.10.23 v 18:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
11.10.23 18:31
@Anna766 píše:
Myslela jsem že je to téma na odlehčenou. To si měla napsat rovnou, že je to k výsměchu.

Taky nechápu, ale uznávám, že kdysi mi taky chyběla (možná někde hluboko stále chybí :lol: ) úplně stejná tolerance. Někdy je fajn si uvědomit, že nešéfujeme celé planetě a je fajn nechat druhé lidí žít a myslet jak chtějí.

Brácha má u syna slovenské jméno, přitom se Slovenském nemáme nic společného, ani na dovolené tam nejezdí :lol: ale co? se jim to líbilo, tak to musím tolerovat, nesmála jsme se mu.
Stejně tak frčí jména hebrejská a vlastně z celé planety… a nemá to žádnou logiku, historický základ, víru, lokalitu, nic. Prostě se jim jen líbilo a to stačí, není třeba více řešit, nic mi do toho není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
11.10.23 20:10
@Anonymní píše:
Herman, Herbert, Rudolf a Robert…(2 - 8let)

To je skvělé! Krásná jména a dohromady zní jako báječná parta. Akorát osobně bych dala Heřmana, ale to je jen můj vkus a chápu, že k německému příjmení Herman sedí líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.23 20:11
@Anonymní píše:
Jee, taky mame Rostislava, jen uz skoro desetileteho.

Malých Rosťů moc není, že? :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.23 20:14
@Anonymní píše:
Malých Rosťů moc není, že? :)

Prave, zatim jsem znala jen toho naseho.

• Citovat
  • Upravit
8302
11.10.23 20:44
@terien píše:
Lidí bez vkusu a soudnosti je hodně.

Viď? Taková Tereza, to je úlet největší. Hnus, fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.10.23 21:53
@Zeoli píše:
Viď? Taková Tereza, to je úlet největší. Hnus, fuj.

Nepovedlo se, já nejsem Tereza :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.10.23 21:55
@zrcadlo píše:

Beze všeho :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
11.10.23 22:37

Dcera má na kroužku tříletou holčičku, která se jmenuje Perla 8o a k tomu obyč české jméno… jako co to je? :zed: :lol: je pravda, že dceři to jméno třeba vůbec divné nepřijde, to spíš nám dospělým, ty děti to tak vůbec nevnímají, že by to mělo být nějak divné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148550
11.10.23 22:46
@darekp píše:
Dcera má na kroužku tříletou holčičku, která se jmenuje Perla 8o a k tomu obyč české jméno… jako co to je? :zed: :lol: je pravda, že dceři to jméno třeba vůbec divné nepřijde, to spíš nám dospělým, ty děti to tak vůbec nevnímají, že by to mělo být nějak divné…

Však Perel je v ČR 48 a je to vlastně Markéta - Margaret.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30905
11.10.23 22:57
@darekp píše:
Dcera má na kroužku tříletou holčičku, která se jmenuje Perla 8o a k tomu obyč české jméno… jako co to je? :zed: :lol: je pravda, že dceři to jméno třeba vůbec divné nepřijde, to spíš nám dospělým, ty děti to tak vůbec nevnímají, že by to mělo být nějak divné…

Vsak tak take nejcasteji vznikaji posmesky na jmena - zejmena to deti slysi jen tak mezi reci od dospelych :nevim:. Moje deti maji spoluzaky tolika ruznych jmen a maximalne jim prijdou zajimava, nikoli divna, hnusna, legracni :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
12.10.23 07:19
@Anna766 píše:
To je věc názoru. Jim se líbí. Nevím jestli si nepletu nick nela266, ale jestli je to zakladatelka, tak založit diskuzi a pak se vysmívat příspěvkům, no nevím :nevim:

Já se nevysmivala, jen mě to rozesmálo :D ale chápu, že smajlík s vytlemem je brán jako výsměch. :D já jsem tady vyprskl čaj, když jsem to četla. Mě to je Jendo, jaký jméno dala svému dítěti. Ale ve škole to bude mít těžký. Jim se líbí tak ať jim ho dají, některá jména jsou dost zábavná. Jinak paní má odvahu v dnešní době dát takové jméno a o těch 4 ani nemluvím :D to buď budou cizinci anebo nějaká free rodina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
12.10.23 07:21
@Anna766 píše:
Myslela jsem že je to téma na odlehčenou. To si měla napsat rovnou, že je to k výsměchu.

Ale jdi nebuď vztahovačná. Tady se nikdo nevysmiva, jen říkáme své názory. Mě ty jména pobavila. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42027
12.10.23 08:06
@Nela266 píše:
Ale jdi nebuď vztahovačná. Tady se nikdo nevysmiva, jen říkáme své názory. Mě ty jména pobavila. :D

Tím, že tě ta jména pobavila, až jsi vyprskla čaj a sem dala ty vytlemené smajlíky se neposmíváš?
Kdyby ti tohle napsal někdo o jménu tvého dítěte, bylo by ti to příjemné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze