Jména vašich dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
149013
11.10.23 14:37
@Nela266 píše:
Ne to ne :D
@Nela266 píše:
Tak to je síla :D :lol:

Myslela jsem že je to téma na odlehčenou. To si měla napsat rovnou, že je to k výsměchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.23 15:36

Teodor Eliáš (5 let)
Iris Anna (2 roky)

S vyberem jsme spokojeni, obe prvni jmena jsme chteli pro budouci deti od vejsky. Teodoru ted teda zacina byt trochu moc. Iris je naopak docela rarita, jeste jsem nikdy na zadnou jinou nenarazila. A Bohunku bych neskrtala, mame na oddeleni v nemocnici uzasnou sestru Bohunku a je stejne laskava jako to jmeno, kdyz se rekne hezky :)

Kdyby byl druhy kluk, byl by asi Melichar.

• Citovat
  • Upravit
34473
11.10.23 15:56
@Anna766 píše:
Myslela jsem že je to téma na odlehčenou. To si měla napsat rovnou, že je to k výsměchu.

Tak bez výsměchu, Doubravka je fakt otřesné jméno. Za ní jich už moc není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149013
11.10.23 15:59
@terien píše:
Tak bez výsměchu, Doubravka je fakt otřesné jméno. Za ní jich už moc není.

To je věc názoru. Jim se líbí. Nevím jestli si nepletu nick nela266, ale jestli je to zakladatelka, tak založit diskuzi a pak se vysmívat příspěvkům, no nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2524
11.10.23 16:00
@terien píše:
Tak bez výsměchu, Doubravka je fakt otřesné jméno. Za ní jich už moc není.

Zlatá Doubravka, proti těmhle čtyřem chudákům, navíc dohromady - Herman, Herbert, Rudolf a Robert

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.10.23 16:04
@Anna766 píše:
To je věc názoru. Jim se líbí. Nevím jestli si nepletu nick nela266, ale jestli je to zakladatelka, tak založit diskuzi a pak se vysmívat příspěvkům, no nevím :nevim:

Jsou jména, která prostě vyrazí dech. Sama nechápu, jak někdo může dítěti takové jméno dát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.10.23 16:05

Mi se Doubravka nikdy nelíbila. Jak to jméno denně člověk používá, slyší. Tak si zvykne. Takže na každé jméno si dá zvyknout. Používám teda oslovení Doubí.
Herbert není špatný. Rudolfa malého znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.10.23 16:06
@Kasandra159 píše:
Zlatá Doubravka, proti těmhle čtyřem chudákům, navíc dohromady - Herman, Herbert, Rudolf a Robert

Tady by mi vadil ten Herman, nelíbí se mi. Ty ostatní jsou v pohodě a Herbert mi přijde zajímavý. Určitě lepší než bambiliontý Matyáš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.10.23 16:07
@Kelsey píše:
Mi se Doubravka nikdy nelíbila. Jak to jméno denně člověk používá, slyší. Tak si zvykne. Takže na každé jméno si dá zvyknout. Používám teda oslovení Doubí.
Herbert není špatný. Rudolfa malého znám.

Tak zvykneš si, ale mě jako mámu by nenapadlo dát dítěti jméno, které je vyloženě ošklivé s tím, že si lidé budou muset zvyknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.10.23 16:10

Někdo si ujíždí na moderních a někdo na pradávných jménech. Tak to prostě je. Doubravka dětem/ spolužákům problém nedělá. Kdyby chtěl někdo tímhle operovat, že se budou smát. Dneska je tak pestrý výběr. Nejede se v jedné stálé koleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.10.23 16:11
@Kelsey píše:
Někdo si ujíždí na moderních a někdo na pradávných jménech. Tak to prostě je. Doubravka dětem/ spolužákům problém nedělá. Kdyby chtěl někdo tímhle operovat, že se budou smát. Dneska je tak pestrý výběr. Nejede se v jedné stále koleji.

To nemusí, stačí, když budou rodiče myslet. V zájmu dětí bych některá jména zrušila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2524
11.10.23 16:13
@terien píše:
Tady by mi vadil ten Herman, nelíbí se mi. Ty ostatní jsou v pohodě a Herbert mi přijde zajímavý. Určitě lepší než bambiliontý Matyáš :roll:

Moje představivost mi u těchto 4 jmen dohromady ukazuje bavorské Němce v těch jejich lederhosen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.10.23 16:17
@terien píše:
To nemusí, stačí, když budou rodiče myslet. V zájmu dětí bych některá jména zrušila :lol:

Zbytečně to hrotíš. Můj šálek kávy to taky není. V praxi s tím problém nemám. Nechej druhým, ať mají možnost své volby. Ty ji máš taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.10.23 16:19
@Kelsey píše:
Zbytečně to hrotíš. Můj šálek kávy to taky není. V praxi s tím problém nemám. Nechej druhým, ať mají možnost své volby. Ty ji máš taky.

Hrotila bych to u svého dítěte, cizí jsou mi ukradené. I s hnusným jménem. Akorát si pak o rodičích myslím své.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.10.23 16:19
@Kasandra159 píše:
Moje představivost mi u těchto 4 jmen dohromady ukazuje bavorské Němce v těch jejich lederhosen.

Třeba mají bavorské předky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko