Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Nela266 píše:
Ne to ne
@Nela266 píše:
Tak to je síla![]()
Myslela jsem že je to téma na odlehčenou. To si měla napsat rovnou, že je to k výsměchu.
Teodor Eliáš (5 let)
Iris Anna (2 roky)
S vyberem jsme spokojeni, obe prvni jmena jsme chteli pro budouci deti od vejsky. Teodoru ted teda zacina byt trochu moc. Iris je naopak docela rarita, jeste jsem nikdy na zadnou jinou nenarazila. A Bohunku bych neskrtala, mame na oddeleni v nemocnici uzasnou sestru Bohunku a je stejne laskava jako to jmeno, kdyz se rekne hezky ![]()
Kdyby byl druhy kluk, byl by asi Melichar.
@Anna766 píše:
Myslela jsem že je to téma na odlehčenou. To si měla napsat rovnou, že je to k výsměchu.
Tak bez výsměchu, Doubravka je fakt otřesné jméno. Za ní jich už moc není.
@terien píše:
To je věc názoru. Jim se líbí. Nevím jestli si nepletu nick nela266, ale jestli je to zakladatelka, tak založit diskuzi a pak se vysmívat příspěvkům, no nevím ![]()
@terien píše:
Zlatá Doubravka, proti těmhle čtyřem chudákům, navíc dohromady - Herman, Herbert, Rudolf a Robert
@Anna766 píše:
To je věc názoru. Jim se líbí. Nevím jestli si nepletu nick nela266, ale jestli je to zakladatelka, tak založit diskuzi a pak se vysmívat příspěvkům, no nevím
Jsou jména, která prostě vyrazí dech. Sama nechápu, jak někdo může dítěti takové jméno dát ![]()
Mi se Doubravka nikdy nelíbila. Jak to jméno denně člověk používá, slyší. Tak si zvykne. Takže na každé jméno si dá zvyknout. Používám teda oslovení Doubí.
Herbert není špatný. Rudolfa malého znám.
@Kasandra159 píše:
Zlatá Doubravka, proti těmhle čtyřem chudákům, navíc dohromady - Herman, Herbert, Rudolf a Robert
Tady by mi vadil ten Herman, nelíbí se mi. Ty ostatní jsou v pohodě a Herbert mi přijde zajímavý. Určitě lepší než bambiliontý Matyáš ![]()
@Kelsey píše:
Mi se Doubravka nikdy nelíbila. Jak to jméno denně člověk používá, slyší. Tak si zvykne. Takže na každé jméno si dá zvyknout. Používám teda oslovení Doubí.
Herbert není špatný. Rudolfa malého znám.
Tak zvykneš si, ale mě jako mámu by nenapadlo dát dítěti jméno, které je vyloženě ošklivé s tím, že si lidé budou muset zvyknout.
Někdo si ujíždí na moderních a někdo na pradávných jménech. Tak to prostě je. Doubravka dětem/ spolužákům problém nedělá. Kdyby chtěl někdo tímhle operovat, že se budou smát. Dneska je tak pestrý výběr. Nejede se v jedné stálé koleji.
@Kelsey píše:
Někdo si ujíždí na moderních a někdo na pradávných jménech. Tak to prostě je. Doubravka dětem/ spolužákům problém nedělá. Kdyby chtěl někdo tímhle operovat, že se budou smát. Dneska je tak pestrý výběr. Nejede se v jedné stále koleji.
To nemusí, stačí, když budou rodiče myslet. V zájmu dětí bych některá jména zrušila ![]()
@terien píše:
Tady by mi vadil ten Herman, nelíbí se mi. Ty ostatní jsou v pohodě a Herbert mi přijde zajímavý. Určitě lepší než bambiliontý Matyáš
Moje představivost mi u těchto 4 jmen dohromady ukazuje bavorské Němce v těch jejich lederhosen.
@terien píše:
To nemusí, stačí, když budou rodiče myslet. V zájmu dětí bych některá jména zrušila
Zbytečně to hrotíš. Můj šálek kávy to taky není. V praxi s tím problém nemám. Nechej druhým, ať mají možnost své volby. Ty ji máš taky.
@Kelsey píše:
Zbytečně to hrotíš. Můj šálek kávy to taky není. V praxi s tím problém nemám. Nechej druhým, ať mají možnost své volby. Ty ji máš taky.
Hrotila bych to u svého dítěte, cizí jsou mi ukradené. I s hnusným jménem. Akorát si pak o rodičích myslím své.
@Kasandra159 píše:
Moje představivost mi u těchto 4 jmen dohromady ukazuje bavorské Němce v těch jejich lederhosen.
Třeba mají bavorské předky ![]()