Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@a12 píše:
Uz to tak vypadáprimo André Rosol
No to snad ne
To řadím na úroveň Lennon Marlene Haj Smetana ![]()
To spíš Andrej. Ten Andreas tahá za uši.
Od A se mi víc líbí Adrian, Albert, Adam, Antonín, Artur.
@Lalelale píše:
No vzhledem k velice netradiční kombinaci bych řekla, že jo
Zas tak netradiční kombinace to není.
Znam Lucase, Nicolase a ten třetí je teda Thomas.
Mela jsem v praci kolegu Andrease, no rikali jsme mu Andy, Ade, nebo As a z toho nijak nadsenej tede nebyl ![]()
Nemůžu si pomoct, jako první se mi vybaví GTA - San Andreas
ale jak už někdo poznamenal, proti gustu… ![]()
@MrsNorris píše:
On se jmenuje Andre Rosol?
Jojo, bohužel, ten to vyhrál co, taky se mi hned vybavil… My máme Adama a v rodině Artura, a obojí mi přijde takový neutrální, mezinárodní
Ještě znám z okolí Aleše a Adriana. Adrian je náhodou docela hezky jméno, říkají mu Adri…
@MrsNorris píše:
Andre! Už vím, odkud mám tu asociaci na retro mastného a připečeného borce (a se mnou asi další ženy, co vyrůstaly v devadesátkách). Peter Andre.Příspěvek upraven 21.01.20 v 23:22
Tak já se narodila v 90. letech a tohoto pána neznám ![]()
@Netopirek píše:
To spíš Andrej. Ten Andreas tahá za uši.Od A se mi víc líbí Adrian, Albert, Adam, Antonín, Artur.
Andrej je též varianta
Adrian by se mi taky líbil, ale ten neprošel u manžela ![]()
@poopie píše:
@Andrejka13 mně se líbí moc Andreas i Andre, Alexe jsem též chtěla a neprošel mi přes manžela, jestli se vám hodí k příjmení, nebala bych se ho. Nedávala bych na názor cizích…
Mathias se mi treba nelíbí, ale hodí se k sobě…
Andre byl můj bývalý šéf a manžel ho nemohl vystát, takže to by neprošlo
s Alexem to máme stejně a to bylo moje vysnene jméno.. prý zní moc rusky
stejně tak prý Viktor, který se mi také líbí.. no je těžké u nás najít nějaký kompromis
@Andrejka13 píše:
Líbí se vám? Lze dát bez problémů v ČR? Jak byste mu říkali? Chtěli jsme dceru Andrejku, ale čekáme druhého klukaJinak první syn se jmenuje Matias.
Adde, Ante, Andy přezdívka pro Andreas. Ty dvě d tam nejsou omylem. Znaci, ze se to vyslovuje krátce.
@Andrejka13 píše:
Andre byl můj bývalý šéf a manžel ho nemohl vystát, takže to by neprošlos Alexem to máme stejně a to bylo moje vysnene jméno.. prý zní moc rusky
stejně tak prý Viktor, který se mi také líbí.. no je těžké u nás najít nějaký kompromis
Alex Rusky jo? Probuďte se, je to jméno s řeckým původem.
Mám jméno Andreas spojené s vysmátým skokanem na lyžích Goldbergem. A jméno se mi líbí. ![]()
@Flyingfrog já neříkám, jaký to má původ, ale jak to manželovi zní
já jsem s tím jménem v pohodě
Mně se víc líbí Andrej.
Jinak, Andrea je chlapecke jméno, původně. V devadesátých hodně davane v Itálii
Mně se to jméno moc líbí.
Sama bych ho dala, ale máme už děti 4 a páté neplánujeme. Jinak bych ho opravdu dala, protože klučičích hezkých jmen je málo a my se zasekli na pravidlu, že dáváme jméno od A a od M ![]()
@Berry77 píše:
@Andrejka13 Andreas a Matiastřetí by byl Tobias? Pokud máte české příjmení, tak to bude znít hrozně. Mě se líbí česká jména, protože jsme češi, ale pokud chceš všem ukázat, jak jste světoví, tak to klidně dej, je to tvoje dítě
Apropo a tomu maličkému roztomilému miminku budeš říkat Andreásku?
Třetí nebude. A nikdo se tady ukazovat nechce, jen se nám nelíbí česká jména.
A ano proč ne. Malýmu vychovatelky v jeslích říkají Matiásku..nevidim na tom nic špatného, ač sama ho takto neoslovuji.