Jméno Andreas - líbí se vám?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1352
22.1.20 11:35
@Kelen
@Kelen píše:
Mně se to jméno moc líbí. :palec: Sama bych ho dala, ale máme už děti 4 a páté neplánujeme. Jinak bych ho opravdu dala, protože klučičích hezkých jmen je málo a my se zasekli na pravidlu, že dáváme jméno od A a od M :)

Teda, to je hezký :palec: no právě.. u nás je to podobně..manžel je od M a máme Matiase, já jsem od A, tak jsem chtěla taky od A :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
22.1.20 11:38
@Andrejka13 píše:
@KelenTeda, to je hezký :palec: no právě.. u nás je to podobně..manžel je od M a máme Matiase, já jsem od A, tak jsem chtěla taky od A :)

Matias a Andreas je super kombinace!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
22.1.20 12:42
@Berry77 píše:
@Andrejka13 v pohodě :) tak proč se ptáš cizích lidí, když se ti to jméno líbí, tak ho dej a basta fidli :pankac:
U nás je ve školce Matyáš, Matouš, Matěj a Mathias a všichni jsou „Maty“ :lol: :lol: ale proti gustu.. :mavam:

Já jsem právě hlavně nevěděla, zda lze u nás dát toto jméno bez problémů. Žádného totiž neznám a diskuzi na toto jméno jsem nenašla :) jj to je pravda, sama mu říkám většinou Maty :) ale ten základní tvar se mi líbí víc Matias :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
22.1.20 12:46
@Kelen píše:
Matias a Andreas je super kombinace!

Díky :) uvidíme, jak to nakonec dopadne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
2.2.20 22:07

Jméno Andreas je pěkne znám pár kluků s tímhle jménem :wink:
Můj syn se jmenuje Andrej (4roky) a kecy ohledně Babiše občas posloucháme.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
13.2.20 18:58

Líbí se mi, taky Andrés a Adrian

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
13.2.20 20:16
@Andrejka13 píše:
Já jsem právě hlavně nevěděla, zda lze u nás dát toto jméno bez problémů. Žádného totiž neznám a diskuzi na toto jméno jsem nenašla :) jj to je pravda, sama mu říkám většinou Maty :) ale ten základní tvar se mi líbí víc Matias :lol:

Dcera sedí s jedním Andreasem v lavici. Říkají mu Andy, osobně se mi líbí víc Andreas než Andrej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.20 22:57

No holky, tak u nás ve městě má jedna romka kluka a ten se jmenuje Santiago Lakatoš :lol: :mrgreen: :lol: Mě málem trefilo :zed: Já mám teda dvě holky a taky jsem u druhé trošku hodila,, jiné,, :lol: :D :mrgreen: První je Sofie a druhá je Liliana :oops: ( říkáme ji Lili, Lilianko, Lilie a Lílo a moje mamka ji říká Lilko :mrgreen:)

• Citovat
  • Upravit
1694
13.2.20 23:27

Nelíbí, ale vzhledem k prvnímu jménu se to nejpíš hodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
13.2.20 23:47

Jméno Andreas se mi nelíbí, ze jmen od A bych dala Adam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
14.2.20 07:51

@verujan Taky se mi líbí Adam :) Taky jsem chtěla :) ale nakonec to bylo holka 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
15.2.20 00:43

Tak mně se Andreas líbí - a Andrej taky. Andreje jsme dokonce měli u druhého syna v užším výběru :-) Doma by to byl samozřejmě Andy, Andýsek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
7.3.20 19:53

Nádhera

Hi hi :mrgreen: Můj první syn se jmenuje Matias a pokud budeme mít i druhého, bude to právě Andreas :mrgreen: :kytka: Jednak po mamince a jednak se mi líbí tak kombinace obou jmen :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
8.3.20 15:59

@M197 no takk to by bylo přesně jak u nás :) ještě napište, že manžel se jmenuje Martin, jako ten můj :lol: jinak my pořád váháme.. nejsme si úplně jistí, jak bysme ho oslovovali.. teď máme ve hře ještě Adriana, ale fakt nevíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
9.3.20 09:14

Moc ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie