Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Kelen píše:
Mně se to jméno moc líbí.Sama bych ho dala, ale máme už děti 4 a páté neplánujeme. Jinak bych ho opravdu dala, protože klučičích hezkých jmen je málo a my se zasekli na pravidlu, že dáváme jméno od A a od M
Teda, to je hezký
no právě.. u nás je to podobně..manžel je od M a máme Matiase, já jsem od A, tak jsem chtěla taky od A ![]()
@Andrejka13 píše:
@KelenTeda, to je hezkýno právě.. u nás je to podobně..manžel je od M a máme Matiase, já jsem od A, tak jsem chtěla taky od A
Matias a Andreas je super kombinace!
@Berry77 píše:
@Andrejka13 v pohodětak proč se ptáš cizích lidí, když se ti to jméno líbí, tak ho dej a basta fidli
U nás je ve školce Matyáš, Matouš, Matěj a Mathias a všichni jsou „Maty“![]()
ale proti gustu..
Já jsem právě hlavně nevěděla, zda lze u nás dát toto jméno bez problémů. Žádného totiž neznám a diskuzi na toto jméno jsem nenašla
jj to je pravda, sama mu říkám většinou Maty
ale ten základní tvar se mi líbí víc Matias ![]()
@Kelen píše:
Matias a Andreas je super kombinace!
Díky
uvidíme, jak to nakonec dopadne ![]()
Jméno Andreas je pěkne znám pár kluků s tímhle jménem ![]()
Můj syn se jmenuje Andrej (4roky) a kecy ohledně Babiše občas posloucháme.. ![]()
@Andrejka13 píše:
Já jsem právě hlavně nevěděla, zda lze u nás dát toto jméno bez problémů. Žádného totiž neznám a diskuzi na toto jméno jsem nenašlajj to je pravda, sama mu říkám většinou Maty
ale ten základní tvar se mi líbí víc Matias
Dcera sedí s jedním Andreasem v lavici. Říkají mu Andy, osobně se mi líbí víc Andreas než Andrej.
No holky, tak u nás ve městě má jedna romka kluka a ten se jmenuje Santiago Lakatoš
Mě málem trefilo
Já mám teda dvě holky a taky jsem u druhé trošku hodila,, jiné,,
První je Sofie a druhá je Liliana
( říkáme ji Lili, Lilianko, Lilie a Lílo a moje mamka ji říká Lilko
)
@verujan Taky se mi líbí Adam
Taky jsem chtěla
ale nakonec to bylo holka 😆
Tak mně se Andreas líbí - a Andrej taky. Andreje jsme dokonce měli u druhého syna v užším výběru
Doma by to byl samozřejmě Andy, Andýsek.
Hi hi
Můj první syn se jmenuje Matias a pokud budeme mít i druhého, bude to právě Andreas
Jednak po mamince a jednak se mi líbí tak kombinace obou jmen ![]()
@M197 no takk to by bylo přesně jak u nás
ještě napište, že manžel se jmenuje Martin, jako ten můj
jinak my pořád váháme.. nejsme si úplně jistí, jak bysme ho oslovovali.. teď máme ve hře ještě Adriana, ale fakt nevíme ![]()