Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Líbí se mi Kilián (ať se napíše jakkoliv) ale nelíbil se mi význam proto ho nemáme 😄
@stastnaholka Metoděj, Melichar, Medard, Matyáš (je jich fůra), Mateo
@stastnaholka píše:
@Atisia
Děkuji tipy, z těchto se mi kdysi líbil Vendelín, ale prý se tak nekdy říká pánskému přirození, mi řekl partner.![]()
Benjamin jsem taky kdysi chtěla, ale zase se mi nezdá to oslovení „Bene“, protože mi to přijde jako pro pejska.
Zbytek se mi nelíbí nebo mi přijde moc staromódní. Ale to berte bez urážky, každému se líbí něco jiného samozřejmě.![]()
Tak to s Vendelínem neznám
@Atisia píše:
Vendelín
Jindřich
Fabián
Karel
Otakar
Otmar
David
Dárek
Dalibor
Leoš/Leo, Leon
Valentýn
Vavřinec
Mirek
Benjamin
René
Kamil
Už ti tam chybí jen Marcel ![]()
Za mě teda tvůj výběr je převážně příšerný, vybrala bych možná Davida, Jindru nebo Bena…zbytek ani svému nepříteli ![]()
@Kelsey
Mety by se mi i líbil.
Jen partnerovi to přijde prý „hrozně svaté“, trn tvar Metoděj. Nenapadá Vás třeba podobná varianta? Já nad tím přemýšlela a napadala mě jen vyloženě cizí jména - Matthew atd. a to nechci..
Já kdybych teď měla dítě kluka, jmenoval by se Metoděj nebo Nikolaj. V práci mám Doriana, to je taky pěkný, ale můj vkus to není.
@stastnaholka píše:
@Kelsey
Mety by se mi i líbil.Jen partnerovi to přijde prý „hrozně svaté“, trn tvar Metoděj. Nenapadá Vás třeba podobná varianta? Já nad tím přemýšlela a napadala mě jen vyloženě cizí jména - Matthew atd. a to nechci..
Metoděj je hrozný jméno. Ještě mu můžete říkat Tóďa ![]()
@welovefashion píše:
Už ti tam chybí jen MarcelZa mě teda tvůj výběr je převážně příšerný, vybrala bych možná Davida, Jindru nebo Bena…zbytek ani svému nepříteli
A Petr, Pavel, Franta, Jarda, Klement, Emil
@stastnaholka píše:
@Kelsey
Mety by se mi i líbil.Jen partnerovi to přijde prý „hrozně svaté“, trn tvar Metoděj. Nenapadá Vás třeba podobná varianta? Já nad tím přemýšlela a napadala mě jen vyloženě cizí jména - Matthew atd. a to nechci..
Je i tvar Metod, bez toho ej na konci.