Jméno chlapeček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22848
13.11.23 12:41
@Janča6 píše:
Maleho Viktorie neznam. Znam hodne Vincentu. Malych Viktorii znam taky hodne.

Asi myslela Viktorie, jako holky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14686
13.11.23 13:00
@sharunka03 píše:
Asi myslela Viktorie, jako holky :D

Jezis pardon, ja si nevsimla automaticke opravy. Myslela jsem maleho Viktora. V puvodni zprave uz jsem to opravila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14686
13.11.23 13:04
@Dalmatinek90 píše:
Mně se moc líbí jméno Radim :)

Radim je moje :srdce: A docela se mi libi i Roman. Ale Radim vede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
13.11.23 13:24
@Janča6 píše:
Radim je moje :srdce: A docela se mi libi i Roman. Ale Radim vede.

Já ho měla v plánu u nejstaršího, než jsem zjistila, kdy má svátek. Syn se nakonec narodil přesně na Radima. To bych mu nemohla udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
13.11.23 13:29
@zuzu224 píše:
@stastnaholka
Tak ja neznam Maxmiliana zadneho…vsechno jsou to jen proste Max :mrgreen:

No vidíš a my tu máme všechny varianty, Max, Maxmilián, Maks, Maxim…myslím, že i Maksym, ale nevím jestli měkké nebo tvrdé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66913
13.11.23 13:37

@welovefashion
Jo, jsem si uvedomila, ze znam jeste jednoho stareho Maksyma nebo tak nejak. Ten je puvodem Rus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31

Mezi dalšími adepty mezi jmény jsem měla Adrian a Marian :) Líbí se mi i Gabriel, Robin nebo Xavier. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070

A co Vilém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14686
13.11.23 16:47

Ted jsem narazila na jmeno Leon… Je jich malo. Ale opet, neni to muj salek kavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
13.11.23 19:22

Mne se ted moc libi Felix. Kdyz jsem byla tehotna pred 16 a 13 lety tak by jsme meli Maxe kdyby jsme meli kluka.

Jinak co treba Oliver, Oldrich, Rudolf, Hynek, Dalibor, Cestmir, Oskar, Prokop, Arnost, Ferdinand, Norbert, Stefan.
Z tech cizokrajnejsich co treba: Rory, Toby, Theo, Henry, Harry, Harrison, Logan, Ezra, Finn, Bobby, Billy, Elliot, Zachary, Ralf, Noah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22848
13.11.23 21:41
@Janča6 píše:
Jezis pardon, ja si nevsimla automaticke opravy. Myslela jsem maleho Viktora. V puvodni zprave uz jsem to opravila :oops:

Mně to nevadí v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.23 21:46

Máme synka Richard - Riša, Rišo, Riška a Rišánek.
A strašně se mi líbí Zachariáš - Zach, Zachy, Zachouš, Zachýnek :lol:

• Citovat
  • Upravit
1210
13.11.23 22:35
@stastnaholka píše:
@lenochodka
@zuzu224Florian je super, to se mi taky moc líbí. Ale neprošlo mi… a je fakt, že ono i třeba říct „Flori“ se nevyslovuje úplně lehce.

Flori se mi vyslovuje v pohode, ale pro me je zas Florian moc jemne. Jak jsi rikala, ze ti nevyhovuje ten Elias atd., protoze ti ta osloveni pripadaji spis divci, tak mne zas Florian pripada prilis kvetinove jmeno pro drsneho chlapaka. Neco jako Kvetoslav nebo Jarmil. Ale treba ten Kristian a Dorian se mi zrovna libi a z nich naopak tyhle dojmy nemam. Taky se mi libi Viliam a Simon. Ale ten Simon asi neni v nasich zemepisnych sirkach moc vhodny, kdyz jsme zvykli na Simonu. Šimon uz se mi zas nelibi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
13.11.23 22:41

Taky se mi libi Robin a Radan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
13.11.23 23:05
@Janča6 píše:
Radim je moje :srdce: A docela se mi libi i Roman. Ale Radim vede.

Taky se mi Radim libi. Navrhovala jsem ho, ale manzel to okamzite zrymoval se sprostarnou :zed: Tak z toho nic nebylo. I Roman se mi libi, takze mame podobny vkus. Ale u Romana si nevim rady s oslovenim. Kdyz jsem vymyslela jmena detem, nevzpomnela jsem si na Radana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze