Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@stastnaholka píše:
@Janča6
To se mi zdá na ČR už moc exotika, ale dekuji.
Co třeba Martin, ten se teď moc nedává…
@welovefashion píše:
Co třeba Martin, ten se teď moc nedává…
No tak, ze by se nedaval to se rict teda neda
.
Znam jich nekolik. Deti maj ve skole, na krouzku, kamaradka ma taky Martina.
Loni byl Martin na 16. miste.
@zuzu224 píše:
No tak, ze by se nedaval to se rict teda neda.
Znam jich nekolik. Deti maj ve skole, na krouzku, kamaradka ma taky Martina.
Loni byl Martin na 16. miste.
Tak možná to je kraj od kraje
Mám děti 5-11 let a ani u jednoho jsem na žádného nikde nenarazila
U nás jsou hlavně Maxové a Samové ![]()
@welovefashion píše:
Tak možná to je kraj od krajeMám děti 5-11 let a ani u jednoho jsem na žádného nikde nenarazila
U nás jsou hlavně Maxové a Samové
Starsi ma na fotbale v tymu 2.
Ve skole nevim. Mladsi ma urcite ve skole jednoho, ptz o nem furt mluvi
. Maxe nemaj ve skole zadnyho ani na krouzku zadnyho, ale tech maj zase dost kamaradi ![]()
Sama vim, ze ma starsi jednoho ve tride. Myslim, ze to je prvni dite v okoli s timhle jmenem o kterem vim.
@andelka83 píše:
Chápu. Taky jsem si to myslela, ale fakt ne. Je to kus kluka a strašně mu to sedí.
Jinak já mám Františka. Je jediný ve školce.
František, nádherné jméno. taky jednoho doma máme, teda 2 (jmenuje se tak i táta) a malý jediný Fany ve školce a táta jediný Franta v práci. ![]()
@welovefashion píše:
Ty jo ty máš doma Oasis?schválně nebo náhoda?
Kdyz jsme vybirali jmeno pro druheho chlapecka, tak to byl nakonec jeden z faktoru, proc jsme se pro nej rozhodli
do te doby jsme to nevedeli, ale jakmile jsme na to prisli, zalibilo se nam to jeste vic ![]()
Nebo Libor, Lubor, Marian. Neni to muj salek kavy, ale nedava se.
Příspěvek upraven 13.11.23 v 09:05
@zuzu224 píše:
Ja bych mu rikala Flo.
Blby bylo, ze driv byl Florian velmi rozsireny jogurt. Ted nevim zda se prodava. Takze v CR netypicke jmeno a jeste jak jogurt.
Ale libilo se mne hodne, tak 15-20 let zpet byl v nejakym nemeckym/rakouskym serialu ala Doktor z hor a prave klukovi rikali Flo.
Muze dat ceskou variantu Kvetoslav. To je teprve pecka, ale nejmenuje se tak nic jineho. ![]()
Ja z toho duvodu zavrhla jmeno Albert, protoze se tak jmenuje obchod.
@stastnaholka píše:
@welovefashion
Mně přišlo vždycky Marcel takové zženštilé, to určitě na seznamu nemám.Ale neodsuzuju nikoho, komu se jméno líbí.
Marcel je u me ve stejne kategorii jako Kamil. ![]()
@malákráličice píše:
Marcel je u me ve stejne kategorii jako Kamil.
Je fakt, ze Kamil je velka konkurence ![]()
@zuzu224 píše:
Starsi ma na fotbale v tymu 2.Ve skole nevim. Mladsi ma urcite ve skole jednoho, ptz o nem furt mluvi
. Maxe nemaj ve skole zadnyho ani na krouzku zadnyho, ale tech maj zase dost kamaradi
Sama vim, ze ma starsi jednoho ve tride. Myslim, ze to je prvni dite v okoli s timhle jmenem o kterem vim.
My máme Maxe. Jsou na celé škole 2. Byl tam třetí. Ale loni odešel na SŠ. Ona byla vlna Maxů, když v seriálu Ulice byl Max a Krainové se narodil. Jak se o tom furt psalo. Pak to zas utichlo.
Za mě Jáchym. V okolí o žádném nevím, ani ve školce ani ve škole ![]()