Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ja mam v okoli ted tolik neobvyklych jmen, ze uz mi neobyvkla přijdou ta obvyklá
takže za me se Cyril v pohode ztrati vedle Ignáce, Almy, Mariel, Huga, Alberta, Alfreda, Elvíry, Bruna…
Nedala bych, je to na mě moc tvrdé. Ale v rámci některých úletů a patvarů, co někteří vymýšlejí, mi tak strašné nepřijde.
@Anonymní píše: Více
Osobně patří pro mě do sestavy horších jmen. Ale moje dítě to není
Takže když ho někdo dá, je to jeho volba ![]()
Já bych ho nedala, ale není to nic hrozného. Klasické jméno. Proti gustu….
Mně jsou tahle stará tradiční nepoužívaná jména sympatická. ![]()
Není to úlet, je to úplně v klidu
já bych to nedala, ale vůbec by mně to u jiného nepřipadalo divné ![]()
Nijak by mě nepřekvapilo, ale víc se mi líbí Metoděj a to hodně. Vavřinec, Metoděj a Medard, no tři kluky mít nebudu, to jen, že se mi líbí ![]()
Úlet není. Cyril se mi moc nelíbí. Ale důležité je, že se líbí tobě.
Metoděj je můj top. Medard, Kryšpín se mi taky líbí.
Spolužačka na VŠ má Celestýnu.
Hodně záleží, k jakému příjmení, pro mé příjmení by to určitě znělo moc tvrdě, ale v principu tohle jméno nevidím jako úlet ![]()
Na takového Herberta nebo Osvalda jsem si dlouho nemohla zvyknout a zněly mi pořád divně ![]()
A pak mám čistě osobní averzi k některým „standardním“ jménům, který by mě vadily tím pádem násobně víc díky vazbám na konkrétní lidi a pro většinu jsou přitom zcela OK ![]()
Mě se neobvyklá jména líbí, takže za mě ![]()
Už bych znovu jméno Eliška vážně nedala… ![]()
Ja mam radsi tvrdsi jmena, mne zas osobne neoslovuji Danielove, Samuelove a spol., zadny extremni ulet to neni a klidne bych ho dala, i kdyz zadne TOP jmeno to pro me neni. Ja mela vlastne vubec problem vymyslet aspon ta tri jmena pro sve deti
.
@mokkk píše: Více
Zajímavá asociace. Já bych myslela, že většinu napadnou ty brambůrky. ![]()
Ahoj,
je Cyril úlet? Co myslíte? Přijde vám, že dát to miminu v dnešní době je na hlavu?
Chápu, že to asi nebude vkus většiny, ale líbí se mi, jak to zní. Já vím, že je to stejně na nás, jak se rozhodneme, ale tak říkám si, že se zeptám na názor.