Jméno Cyril, líbí se vám?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16928
21.11.25 00:22
@Anuket.Nilska píše: Více

Mně naskočil Cyrano :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.25 00:29

Díky zatím všem za názory, vidím, že než že by to byla úplná hrůza a šílenost, se spíš většině prostě nelíbí. Tak to mi zas nepřijde tak šílené jméno asi. :D

Já takhle vnímala Medarda, když jsem poznala jednu paní, co má syna s tímhle jménem. Teď už to ale vidím jako docela fajn změnu oproti těm klasickým jménům, co tu zazněla, a říkám si, že Cyril asi bude mít obdobnou reakci…

• Citovat
  • Upravit
15732
21.11.25 00:54
@Anonymní píše: Více

Nezlob se, ale za mě ne…
Přece jen, znám dost jiných jmen, která mi přijdou mnohem hezčí. :P
Poslední dobou, se tu rozmohly diskuze s podobnými neobvyklými jmény a už tu chybí snad jen Ámos. :lol:
Upřímně, moc nechápu, proč někteří rodiče v tomto vidí nějakou „výhru”. :nevim:
Přece každé dítě je už od samého narození individuální. :P
Tak nač ho za každou cenu, „prznit” nějakým jménem, jen proto, aby se nutně lišilo od těch ostatních? :think: :nevim:
Ale samozřejmě, je to tvá věc a jen můj názor. Tím hlavním je, aby se narodil zdravý a byl ve svém životě šťastný. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3746
21.11.25 07:52

Jedno z nejhorších jmen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.25 08:20

@Černá Madonna
Díky za názor, ale tak zase říkat, že své dítě zprzním jménem Cyril, mi připadá silné. Ale je to tvůj názor, pro který jsem si sem přišla a negativní reakce jsem taky chtěla slyšet.

Všechno je individuální, já prostě nevidím na žádném jménu třeba nic až tak strašného, max. se pozastavím, že je to opravdu trochu zvláštní, jiné, ale každé jméno se dá říct pěkně a nevím, proč je jméno někdy takový outěžek, v očích druhých zejména. Jméno je důležité, to zas nepopírám, vlastně proto jsem sem šla pro názor, že jo. :)

Já nepotřebuji nic šíleně odlišného, ale mně se to jméno prostě líbí. A že se nedává? Jo, je to jeden z důvodů, proč se mi líbí, protože to moje dítě nebude další Tobiáš, Matyáš, Kubík… A to proti těm jménům nic nemám, jen si svého syna neumím s těmi jmény představit.

Ale kvůli tomu jsem sem šla, abych zjistila, jestli na to bude okolí reagovat spíš takhle negativně, nebo je větší tolerance, že se někdo jmenuje třeba ten Amos.

• Citovat
  • Upravit
1497
21.11.25 08:29

Ja s jedním Cyrilem v pubertě chodila a jako zadna hrůza mi to nepřijde. Docela koukam kolik lidí ho tu hani. Za me tisíckrát lepsi nez samej -áš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
21.11.25 08:38

Ano, líbí se mi. Fandím méně obvyklým jménům. Rozhodně lepší než čtvrtý Matýsek ve třídě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
21.11.25 08:38

Mne sa to meno páči. Ja poznám vela malých Cyrilov :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3746
21.11.25 08:44

Cyril=neduživec, šprtík, debílek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16928
21.11.25 09:20
@Natalia761 píše: Více

Tak na Slovensku, jak už jsem tu psala, je to asi častější jméno, ne? Nevím no, jsou i hezčí jména.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.25 09:56
@Sadman píše: Více

To je váš výklad, nebo nějaký oficiální? :think:

• Citovat
  • Upravit
148259
21.11.25 10:28
@stinga píše: Více

To já bych z těch dvou dala toho Cyrila. Což nebude žádné překvapení když mám Filipa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148259
21.11.25 10:30
@Sadman píše: Více

To je dost přehnané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3746
21.11.25 11:23
@Anna766
@Anna766 píše: Více

Tak to na mě působí, sorry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
21.11.25 11:48

Mě se jméno Cyril docela líbí (máme kocoura Cyrila :mrgreen: ). Jen tedy nevím jak budeš říkat malému dítku, nějaká zdrobnělina mi ani nenapadá a neříkala bych miminku „Cyrilku“, to pak sklouzne k něčemu jako „Círo“ a tak… a to už se mi zas tolik nelíbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze