Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Jahudka82 píše: Více
Podle mě Désiré je mužské a Désirée ženské jméno. Francouzsky umim starou bačkoru, ale tuším, že to tak obecně funguje.
Jinak já znám právě holku Désirée. Říká se jí Desi a to mi zní hezky. Pro kluka mi to ale nepřijde nic moc.
Kásné neobvyklé dívčí jméno, ale pozor na příjmení ala Vomáčková, Králíková…
@884135 píše: Více
Dítě zakladatelky je kluk a bude mít francouzské příjmení. ![]()
@annali píše: Více
Pokud to bude v zahraničí ok, tak proč ne. Akorát trochu zírám, že je to použitelné i pro kluka…
@Pučálkovic.Amina píše: Více
Poznas Deza Ursinyho? Vzdy si na neho spomeniem, ked to meno pocujem. Mala som obdobie, ked som na nom ficala ![]()
Náhodou, celé jméno toho fotbalisty zní fajn, nevím, jaké budete mít příjmení, ale ve Francii budou asi zvyklí
@Mkmkz píše: Více
Neznám, musela jsem si vyhledat, muzikant? Za mlada celkem pěknej. ![]()
Jméno nedělá slavného člověka. Dal bych na rozum, aby mu jméno kvůli nějakému mému rozmaru, nekomplikovalo život. ![]()
@Pučálkovic.Amina píše: Více
Napsala ji Annemarie Selinko a je dobrá, doporučuju - a to romanťárny téměř nečtu. Dežo u cigánů už hodně dlouho nefrčí.
A v té Francii je u kluků běžné?? já si totiž taky myslela, že jde o čistě holčičí jméno.. v ČR teda už je tolik různých jmen, že se to většinově řešit nebude, přesto je mnoho lepších francouzských jmen, které by i zde zněly fajn… Denis, Nicolas, Patrick -nelíbí?
@Anonymní píše: Více
Zní mi to jako ženské jméno, ale pokud mu chcete říkat Dez, tak bych dala rovnou jméno Dezider
.
To je dívčí jméno, ne?
Teď dočítám…
Jestli budete spíše ve Francii, bude mít cizí příjmení a je to tam běžné, tak pak je to v pohodě.