Jméno Eduard

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
33286
10.12.18 07:54

Je to pěkné jméno, hned jsem si vzpomněla na Valšíka z ordinace. Eduarde mu steně nikdo říkat asi nebude, i když to zní celkem vznešeně :mrgreen: Za mně ano, klidně bych to jméno dala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3255
10.12.18 08:03

Eduard je hezké jméno. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1877
10.12.18 08:13

Zdravím,máme taky Eduarda,vybral manžel.Ja jsem chtěla Richarda…A jsem ráda,že jsme ho dali.Říkáme mu Edo,Ediku,Eduno… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
10.12.18 08:18

Edika mam doma :) manžel si nejdřív myslel, ze si dělám srandu, ale zvyknul si 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
10.12.18 08:20

@arinecka Eduarde mu říkám, když zlobi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33286
10.12.18 08:25
@Tichošlápek píše:

To už pak ví že je zle že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.12.18 08:25

Mě se to líbí. Rozhodně lepší než Matyáš nebo Kuba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
10.12.18 08:31

Mně se to jméno taky líbí, není to fádní, ale zároveň to není žádný šílený výstřelek. V záplavě Samuelů, Matyášů a podobných je to příjemná změna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311

@arinecka ví, problém je, ze to má na háku :mrgreen: náš Eda je trochu svéráz. Ale třeba v obchodě to ma takový lepší zvuk, když vykrikuju: Eduarde ihned poloz ty medvidky a vrat se sem. Trochu nevýhoda je, ze si to kazdy snadno pamatuje a tak zatímco jeho starší bracha je při zlobeni poměrně anonymní, eda je vždy snadno identifikován :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
@Tichošlápek píše:

Nene, bude mu pak těžko, až ho tak budou ostatní běžně oslovovat. Však se tak jmenuje. A je to moc pěkně znějící jméno, líbí se mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
10.12.18 08:40

Eduard je můj táta a to jméno se mi vždycky líbilo. Mít kluka tak mu to jméno dam. Už jsem tak trochu alergická na jména s koncovkou - áš, to samý Oliver, Samuel, Daniel… Takový krásný jména, ale je jich tolik, že poslouchat už se to nedá. Já mám doma Elenu (v ty době pár děti, pak se to rozjelo) a Adinu, těch je málo a většinu lidí to jméno zaujme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
10.12.18 08:53

Jestli je druhá možná varianta Daniel, tak bych rozhodně dala Edu.
Syn je Jindřich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61002
10.12.18 08:59
@Anonymní píše:
@Prtulak Měla jsem to úplně stejně. Nejdřív jsem ho rovnou zavrhla, ale pak se mi to nějak rozleželo a líbí se mi snad víc, než můj odjakživa milovaný Daniel. Je fakt, že Danů je teď kolem docela dost a Edu neznám opravdu ani jednoho. …Zařazuju mezi žhavé kandidáty. I když já to mám teď tak nějak divně, že se mi jeden den nějaké jmého strašně líbí a druhý den si říkám, jestli jsem normální, že jsem o tom vůbec uvažovala :mrgreen:

A ja znam sourozence eduarda a daniela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61002
10.12.18 09:10
@dedrichov píše:
Nene, bude mu pak těžko, až ho tak budou ostatní běžně oslovovat. Však se tak jmenuje. A je to moc pěkně znějící jméno, líbí se mi.

Presne tak, taky bych nerikala diteti jmenem v zakladnim tvaru jen kdyz zlobi..
V rodine mame marka, a je to proste Mara.. Marku se mu rikalo minimalne a treba taky kdyz zazlobil a s nástupem do skoly mu zacli i doma rikat vic Marku a vysvetlovat, ze to neni proto, ze zlobi.. Protoze ve skole mu tak rikat budou, tak by pak mohl mit pocit, ze zlobi…
Ale teda tady v tom pripade to Marku nebylo uplne kdyz zlobil.. Rikalo se mu Mařas, máříne a tak.. Spis se celkove ten zakladni tvar Marek nepouzival..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.18 09:12

Znám jednoho a k němu sedí (je mu 10 let) já osobně bych ho nedala, ale neřadím ho ani do kategorie „nikdy“ :) pokud se vám líbí tak směle do něj :) A jestli jich bude x nebude 5 ve třídě stejně neovlivníš, ono každé jméno má sem tam svůj boom. První syn má v okolí 3 vrstevníky - ale nejspíš spolu ani nepřijdou do kontaktu. A jména pro druhé (nevíme pohlaví) jsou teď obě řekněme „in“ (díky tomu, že je v nedávné době daly celebrity) ale my pro kluka měli jméno už od prvního vybrané a u děvčete jsem ani netušila že je herečka těhotná a se jménem přišla tuším až po porodu, ale rozhodně kvůli tomu nebudeme jména měnit - nám se líbí :) a na okolí prďte - my teď neříkáme ani pohlaví, ani jméno a máme klid, protože nevěřím že čerstvému miminku někdo řekne - no ale teda měl jsi být holka (všichni nám ji „přejí“, když máme prvního syna :roll: ) a nebo no teda ale to jméno je divný, měl/a jsi být radši **** :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze