Jméno Eduard

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1776
10.12.18 09:13

Proč by se měl někdo smát za jméno? V dnešní době je tolik různých jmen, lidi už jsou zvyklí na leccos, děti jména vůbec neřeší, berou to jak to je. Navíc na Eduardovi není vůbec nic k podivování. Hezké jméno. Znám Edvarda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
10.12.18 09:16

Za mě pěkné jméno. Moc se mlíbí jména, která se dají říkat zdrobnělinou končící na ,,ík,, Sašík, Ladík, Tedík, Edík atd, takže… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.18 09:24

Edík je náhodou úžasný. Kamarádka ho má taky. Já jsem ve 3.trimestru a čekám syna Alfréda. Nikdo to neví, mám stejný strach jako ty, nechci aby mi to někdo poplival nebo znechutil. Není jich moc a čeho není moc, to je „špatné“. Takže u nás bude Fredík, Freddie, Fredy, Fred… nositel slavných jmen Alfred Veliký, Alfred Hitchcock, Alfred Nobel, Al (Alfredo) Pacino, Alfred Einstein (hudebni skladatel), Fred Flinstoun :-D

• Citovat
  • Upravit
16404
10.12.18 09:24

Me se libi. Jeste znam tvar Duda, Dudik, taky to nezni spatne, napsane je to des :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.18 11:52

Rozhodně hlasuji pro Eduarda. Eduard je anglické královské jméno a nádherné. Podívejte se na Zdeňka svěráka na Obecnou školu a Po strništi bos. Nádhera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
14.7.19 18:44

Holky chtěla jsem se zeptat, manžel přišel taky se jménem pro kluka Eduard, ja si zatím moc nemůžu na něho zvyknout, jelikoz vždycky chtěl jméno po sobě a najednou takova změna :D Akorát zvažujeme jestli dávat Eduard nebo jen ve zkrácené Eda, jak vy by jste to dali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
14.7.19 18:53

@snezitko30 máme Eduarda. Eda bych určitě nedala, to je tak pro malého kluka, ale to bude jen par let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
14.7.19 18:55

A muzu se zeptat jak jste říkali ve zdrobeline :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
14.7.19 18:57

@snezitko30 eda, edík, eddie, edoušek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
14.7.19 19:03

@Tichošlápek když ja si vždycky vzpomenu na edik kadik, tak si říkám, aby se mu pak tak nesmali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
14.7.19 19:22

@snezitko30 to jsem nikdy neslysela :nevim: většina jmen se dá nějak zošklivit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
14.7.19 19:25

@snezitko30 Eda určitě ne, to snad ani neexistuje, ne? Eduard je krásné jméno. Tu ošklivou říkanku jsem v životě neslyšela. Ale věř mi, že něco se dá vymyslet na úplně každé jméno. Pokud se vám oběma líbí, dejte Eduard.

• Citovat
  • Upravit
50
14.7.19 19:32

Ja to taky neslyšela, ale manžel s tím přišel tak si na to vždycky vzpomenu a říkám si aby se mu pak tak nesmali. jojo každé jméno se da nějak zosklivit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
14.7.19 23:02

Určitě bych dala Eduard, Eda je prostě zdrobnělina, která se nehodí pro dospělého muže. Však mu můžete klidně Eda říkat, i když to bude Eduard.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1877
16.7.19 14:12

Ahoj, náš malý se jmenuje taky Eduard.Je to hezké jméno…taky nám radili ať dáme jen Eda, že ten Eduard je moc tvrdý a dlouhý…Máme krátké příjmení tak se to dá. Jinak mu říkáme Edo, Ediku, Edousku, když zlobí tak Eduno nebo Eduarde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze