Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Agnesita já bcyh taky tak dítě nepojmenovala, leda s fakt cizím příjemím..a le zase lepší malá eoska, ketrou mají rodiče rádi než lenička, co jí doma nedaj najíst, že
![]()
@Krrysa píše:
@Agnesita není to eon? ten dodvatel energie? a čirou náhodou to bylo to první, c o se mi vybavilo
Hm, mne se vybavilo eros
![]()
@Krrysa Mozna jo no, ale ani jedno neni vyhra…bych se v 18ti okamzite prejmenovala ![]()
@Hanka79 třeba by se slitovali a prošlo by ti to na zákaldě osobní újmy i dřív
![]()
Ono se ukáže časem. Když bude ÉÓS regionální herečka, naopak bude nezapomenutelná a bude jen stoupat
Já jsem fakt pro, třeba to jméno bude mít i úžasnou karmickou vibraci a všechno bude růžový. Mně jen přijde jakoby…necelý nebo co.
@Agnesita píše:
Ono se ukáže časem. Když bude ÉÓS regionální herečka, naopak bude nezapomenutelná a bude jen stoupatJá jsem fakt pro, třeba to jméno bude mít i úžasnou karmickou vibraci a všechno bude růžový. Mně jen přijde jakoby…necelý nebo co.
Tak treba Eosie
No zvláštní jméno, jen si myslim že jí budou říkat Eros
, dcera asi moc nepoděkuje, já si ani neumi představit jak bych jí říkala, Eos?
Žijeme v době kdy můžeš mít třeba Napoleona!:D PS: Fandím cizím jménům v případě, že mají i cizí přijimení:-) Ostatně, můj syn se jmenuje Angus Gecse, takže pokud nejsi Nováková, klidně si Eosku dej!:-)
![]()
@Litta Jméno v tomhle tvaru se nejspíš používá v ČR pro pojmenování dané bohyně. Ale jako křestní ho nikdo nemá. Takže jestli matrika ho povolí nevím. Já bych o něm ani neuvažovala. Spíš si myslí že ty stránky fungují asi jako porovnání tvarů jmen v jednotlivých zemích.
@Akras2 Jo takhle, už mi to docvaklo! No jo, jak hledám, tak všude je s krátkými. ![]()
Pri jmene Eós se mi hned vybaví blazámy na rty Eos, takze chudak dite
.