Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@slabikář píše:
Zdravím všechny. Kamarádka je těhotná, chce dát Lilianu, příjmení je Kiliánová. Mně to zní jako lili-kili, takový divný. Jaký máte názor? Před časem jsem tohle jméno taky řešila, je hezké, ale ne ke Kiliánová. My se nakonec rozhodli jinak, i když příjmení máme mírně ujeté.
a není to kamarádky věc? Mě se Liliana nelíbí, ale komu jo, tak ať si jí dá.
Mně se to moc nelíbí, ale na tom nezáleží. Jak sama píšeš, kamarádka je těhotná a chce dát…je to její věc, pokud se jí to líbí
@slabikář
Myslim, ze je to kamaradky vec. A myslis, ze bude rada, az si precte tuhle diskusi?
Ja bych osobne tohle jmeno nedala vubec… k tematu.
Je to vtipné, ale nechala bych jí to jako umělecké jméno do budoucna, ne jako identifikační nástroj v dospívání. Pokud se stane návrhářkou, spisovatelkou,…, bylo by to super, ale pokud je v rodině učitelky a zedníka a skončí spíše jako kuchařka, vykašlala bych se na to.
Ty jo, zkusila jsem si to říct nahlas a za mě teda nic moc…šíleně dlouhé jméno, 9 slabik je fakt hodně
.Ale zase si jí bude každý asi pamatovat
.
Nelíbí se mi to, jméno Liliana se mi moc nelíbí samo o sobě a k příjmení Kiliánová je to jazykolam, ale každého věc jak si dítě pojmenuje..
Napsaně to nevypadá špatně, ale vylámala bych si na tom jazyk
Takže já bych tuhle kombinaci nedala ![]()
Ja bych nedávala, ale jsou i horší kombinace.. Liliana je hezké jméno, ale k takovému příjmení… ![]()
Zdravím všechny. Kamarádka je těhotná, chce dát Lilianu, příjmení je Kiliánová. Mně to zní jako lili-kili, takový divný. Jaký máte názor? Před časem jsem tohle jméno taky řešila, je hezké, ale ne ke Kiliánová. My se nakonec rozhodli jinak, i když příjmení máme mírně ujeté.