Jméno Noemi a reakce okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.8.14 09:02

jmeno Noemi

Jak prosim rikate zdrobnele Noemi? A jaky na toto jmeno mate nazor? Moc se nam libi, ale v okoli na to jmeno jsou same skarede reakce. :( Porad se drzim nadeje, ze by si na toto jmeno zvykli, ale… :nevim:

Chceme spise mene davane jmeno, jelikoz nase deti maji take mene davane jmena. Diky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12651
19.8.14 09:06

Nelíbí.
Ale píšu to jen proto, že se ptáš. Je to vaše věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
19.8.14 09:08

Mě to jméno pomalu nešlo přečíst, furt se mi tam cpalo Naomi a to se mi líbí i víc. Jinak taky mám depku z toho, že mé okolí nechce příjmout jméno Max, ale pomalu si zvykám a okolí taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
19.8.14 09:10

Jméno to je krásný. Má ho totiž naše kočka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270

Ahoj, první co mě napadlo, tak že se tak jmenuje dcera P. Muka. Pamatuju si to asi proto, že je to opravdu neobvyklé jméno. Zdobněle nevím - Noemka, Ejminka…ale myslím si, že Noemi je prostě Noemi bez skloňování a zdrobnělin. Já bych si ho nevybrala, ale ničím mě neirituje, prostě neutrální jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761

Kašli na okolí, zvykne si ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
19.8.14 09:11

Taky se mi nelíbí, špatně se mi vyslovuje, u toho „oe“ se vždycky tak zaseknu :roll: :lol:
Ale jestli si tak někdo jiný pojmenuje dítě, to je mi fuk. Samozřejmě bych to ani nijak nevhodně nekomentovala.

My máme Jindřicha a ty kecy okolí :roll:

Jen teda bych dala pozor, aby se jméno hodilo k příjmení.

Noemi Vopičková je peklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
19.8.14 09:13
@offi píše:
Mě to jméno pomalu nešlo přečíst, furt se mi tam cpalo Naomi a to se mi líbí i víc. Jinak taky mám depku z toho, že mé okolí nechce příjmout jméno Max, ale pomalu si zvykám a okolí taky.

Jinak souhlas, že Naomi je hezčí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
19.8.14 09:16

Tak důležité je i příjmení. Mě se nelíbí k typicky českému příjmení cizí jméno a naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
19.8.14 09:18

Nelíbí, ale je to vaše věc. Hlavně jestli se hodí k příjmení. Podle mě pokud chcete dát takové jméno, měli byste ho používat tak jak zní a né si to počešťovat, to pak fakt rve uši. Například u nás ve městečku je holčička Bianka a volají na ní Bjani.. auu fakt to nemůžu slyšet ani psát, brní mi uši :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
19.8.14 09:19

Mám kamarádku Noemi a říkáme jí pouze Noemka nebo Noe, ale jak už se tady píše - bacha na příjmení!!…myslím, že je to hebrejský jméno a Nováková k tomu opravdu nejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
19.8.14 09:28

Nemohla jsem to přečíst, natož vyslovit…

jen Vás pobavím, znám jednu rodinu a mají dvě děti… Děvčátko je Jesicca a chlapeček Jeronymo a příjmení mají Zaoralovi, no jak jsem to četla, málem jsem spadla ze židle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497
19.8.14 09:28

Sousedi mají Noemi a říkají ji Nomišku. Že začátku se mi to jméno zdálo strašně zvláštní a teď jsem si zvykla a dokonce se mi i líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
19.8.14 09:33

Nelíbí se mi, na naše prostředí vůbec, představím si pod ním černošku. :nevim: Nechci se nikoho dotknout, jen píšu svůj názor.

Ale na okolí se vykašli, zvyknou si. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
19.8.14 09:38

Tady máš stejnou diskuzi: https://www.emimino.cz/…oemi-129593/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...