Jméno Noemi a reakce okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13142
19.8.14 09:40

Mě se líbí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
19.8.14 09:40
@Cosmos píše:
Nelíbí se mi, na naše prostředí vůbec, představím si pod ním černošku. :nevim: Nechci se nikoho dotknout, jen píšu svůj názor.Ale na okolí se vykašli, zvyknou si. :kytka:
Černošku bych si vybavila právě pod jménem Naomi  :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
19.8.14 09:41

Noemi se mi nelibi, spatne se vyslovuje, to uz spis Naomi, ale jedine k cize znejicimu prijmeni…Stejne je to kazdeho vec, ale urcite existuji i mnohem hezci a ne tak obvykla jmena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
19.8.14 09:41
@Anonymní píše:
Jak prosim rikate zdrobnele Noemi? A jaky na toto jmeno mate nazor? Moc se nam libi, ale v okoli na to jmeno jsou same skarede reakce. :( Porad se drzim nadeje, ze by si na toto jmeno zvykli, ale… :nevim:Chceme spise mene davane jmeno, jelikoz nase deti maji take mene davane jmena. Diky.

krásne jmeno…pokud mate vhodne prijmeni…a rikat ji nejak budete neboj, to prijde samo. A Naomi se me vic opravdu nelibi, je to jen tim ze je znamejsi…

Příspěvek upraven 19.08.14 v 09:44

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
19.8.14 09:42

Nelíbí, nic proti. K typicky českému příjmení to tahá za uši asi jako Ornella Štiková :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13142
19.8.14 09:44

Co máte všichni s tou špatnou výslovností? :lol:
Jako malá jsem četla biblické příběhy a už tehdy se mi moc líbilo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
19.8.14 09:46

Noemi je ženské křestní jméno hebrejského původu. Další variantou jména je Noema. Jméno vzniklo z hebrejského Náomí a význam jména se vykládá jako radost, půvab, slast. V maďarském občanském kalendáři má svátek 21. srpna.
Naomi je také japonské jméno a je tvořené slovy 直 (nao) čestná, spořádaná a 美 (mi) krásná.

• Citovat
  • Upravit
20518

Obecně jsem proti cizím jménům. Ale je to můj názor, nemám právo do toho nikomu mluvit. Ale je taky fakt, že jsem tak nějak ovlivněna tím svým topem jmen i z těch v českým kalendáři, takže já jsem fakt porotce na prd.

jinak každé jméno je krásné, když se pěkně vysloví nebo pěkně zaobalí - otázka ale je, pokud Noemi chcete říkat třeba Nany, proč jí nepojmenovat rovnou Anna - nebo tak nějak podobně. Mně osobně by to prostě z pusy nešlo, říkat té malé copaté treperendě (notabene blonďaté) Noemi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
@kometa32 píše:
Co máte všichni s tou špatnou výslovností? :lol:
Jako malá jsem četla biblické příběhy a už tehdy se mi moc líbilo :srdce:

presne tak, je to prekrasne jmeno, pro me strasne nezne

• Citovat
  • Upravit
49159
19.8.14 09:47
@Pipet píše:
Taky se mi nelíbí, špatně se mi vyslovuje, u toho „oe“ se vždycky tak zaseknu :roll: :lol:
Ale jestli si tak někdo jiný pojmenuje dítě, to je mi fuk. Samozřejmě bych to ani nijak nevhodně nekomentovala.

My máme Jindřicha a ty kecy okolí :roll:

Jen teda bych dala pozor, aby se jméno hodilo k příjmení.

Noemi Vopičková je peklo.

to je fuk u holky.. jednou se Noemi třeba vdá a bude Holoprdková ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
19.8.14 09:47
@Hanka1 píše:
Nelíbí, nic proti. K typicky českému příjmení to tahá za uši asi jako Ornella Štiková :mrgreen:

a ty znas jeji prijmeni? Muze byt i neutralni a proto vhodne…nesnasim soudy, kdyz nevime.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
19.8.14 09:48

Ženy jsou vlastne hrozne zle stvoreni…

• Citovat
  • Upravit
4200
19.8.14 09:48

Mě se líbí moc. Kamarádce s tímhle jménem říkáme Noemko nebo Emi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
19.8.14 09:49
@Emilie píše:
Obecně jsem proti cizím jménům. Ale je to můj názor, nemám právo do toho nikomu mluvit. Ale je taky fakt, že jsem tak nějak ovlivněna tím svým topem jmen i z těch v českým kalendáři, takže já jsem fakt porotce na prd.jinak každé jméno je krásné, když se pěkně vysloví nebo pěkně zaobalí - otázka ale je, pokud Noemi chcete říkat třeba Nany, proč jí nepojmenovat rovnou Anna - nebo tak nějak podobně. Mně osobně by to prostě z pusy nešlo, říkat té malé copaté treperendě (notabene blonďaté) Noemi. :nevim:

jak te napadne nany? dyt to stim jmenem nema nic spolecneho..Jo a to s tou notabene blondatou treperendou ze by ti to neslo od pusy? vis jak to zni? hodneee divne, radeji nebudu pokracovat.

Příspěvek upraven 19.08.14 v 09:53

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
19.8.14 09:49
@Oter píše:
Mě se líbí moc. Kamarádce s tímhle jménem říkáme Noemko nebo Emi.
:potlesk: :palec: konecne!!
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze