Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Nikdo takový v ČR není, i když je to podle Amíků jméno české ![]()
Ale nedala bych ho. Taky se mi líbí nečesky znějící jména, ale dítě aspoň v dětství bude žít tady, a proto budu volit poněkud obvyklejší pojmenování než je Avišai nebo Avigail.
@Ell-Chmell píše:
@Marjorie_SimpsonNe, Angus:-) Význam: jedinečný
No vzhledem k tomu, jak je ted Angus hodne rozsireny ve spojeni s hovezim, tak se mi taky vybavi steak nebo burger. ![]()
@Krrysa
Určitě ne, běžně slyším používat výraz - dáme si anguse? ![]()
@Krrysa, @Busy Bee : Až jednou bude dělat rošťárny, můžu muříct, že se chová jak dobytek!:D A nebo taky pěknej bejk!:-) Je třeba brát to s nadhledem a jak už někdo hned na začátku diskuse psal, tak záleží také na tom, s jakou hrdostí jsme schopni své jméno- příjmení nést:-) Věc druhá je, že kdybych se jmenovala třeba Karolína Píčmenová, štvalo by mně to mnohem víc, než Angus Gecse!:D
@Ell-Chmell
Já neříkám, že se mi to nelíbí! Jen mi to prostě evokuje dobytek, ale spoustě lidí to asi nic neřekne. ![]()
@Litta No já se na těch stránkách trošku hrabala abych je pochopila. A když jsem tam viděla vysvětlení původu jména tak mi to secvaklo. Ale taky mi to trvalo. ![]()
Eos se mi nelíbí, vždyť je spousta krásných jmen! Třeba Gudrun, Hildegarda, Pitchumyla, Pitchunemyla, Zevlína, Zeblína, Koňohuba, Tuposlava, stačí si jen vybrat ![]()