Jméno Éós

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2353
31.8.14 15:57

Pri jmene Eós se mi hned vybaví blazámy na rty Eos, takze chudak dite :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
31.8.14 15:57
@Agnesita píše:
Eosenka to taky nespasí asi :think:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
920
31.8.14 16:00

@Krrysa Anýskův tatínek je maďar, a když jsme se rozhodli, že bude mít junior jeho přijmení, hledali jsme jméno, které by nebylo české,… nakonec jsme narazili na Skotské s významem jedinečný a bylo rozhodnuto!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59340
31.8.14 16:05

Eoska mě trošku zní jak kiosek :oops: :oops: jen aby chudák spíš timhle jménem netrpěla, je to až moc vyjímečné :mrgreen:, to říct tchýni tak to by jí kleplo, těžko vydýchávala u nejstaršího jméno Viktor a u malý Valerii, je u prostředního byla spokojená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
31.8.14 16:05

@Ell-Chmell je pravda, že nečeské příjmení docela otevře možnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.14 16:06
@Kofolová píše:
Chudak dite

Proč hned chudák? Za pár let to jméno bude tuctové (což nebude, to jen příklad) a taková Tereza bude exot :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.14 16:07
@Ell-Chmell píše:
@Krrysa Anýskův tatínek je maďar, a když jsme se rozhodli, že bude mít junior jeho přijmení, hledali jsme jméno, které by nebylo české,… nakonec jsme narazili na Skotské s významem jedinečný a bylo rozhodnuto!:-)

Váš syn se jmenuje Ciarán?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
31.8.14 16:09

@Krrysa Další naše priorita byla aby jméno nekomolili ve světě, kdyby chtěl jednou cestovat:-) Zahraniční jména jsou fajn, ale musí mít i odpovídající přij ;) mení:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
31.8.14 16:11

@Ell-Chmell teď to nemyslím ve zlém, a le angus je plemeno masnýho dobytka, jen mě zajímá, jestli to má něco společnýho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
31.8.14 16:12

@Marjorie_Simpson :D Ne, Angus:-) Význam: jedinečný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
@Marjorie_Simpson píše:
Proč hned chudák? Za pár let to jméno bude tuctové (což nebude, to jen příklad) a taková Tereza bude exot :D

Nepochybne tuctove. Najdem aspon pet zen na celem emininu ktere by ho daly bez legrace tak sezeru podlahovy hadr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
@Ell-Chmell píše:
@Marjorie_Simpson :D Ne, Angus:-) Význam: jedinečný

Mam rada AC/DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
31.8.14 16:13

@Krrysa No Angusský skot (bejci) se pěstuje převážně na skotských pláních a Angus je jméno Skotské, tak to možná někde nějaký podtext má:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
31.8.14 16:16

@Ell-Chmell to je právě to první, co si vybavím, máme je doma, ale to asi nebude mít většina lidí, taklže v pohodě… kolikrát závidím lidem cizí příjemní, protože škála jmen k němu se hodících je daleko větší a dítě pak neí za exota :mrgreen: :mrgreen: a já jsem prostě v tomto konzervativní, a le třeba hilary nováková mi přijde trochu blbý, no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
31.8.14 16:21

@Krrysa Jo, většina lidí doma bejky nemá:D Máte pravdu v tom, že k českému příjmení je prostě blbé extra cizí jméno… Kdyby byl malý Novák, nikdy není Angus:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze