Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@sirikit píše:
Případný bratr ostatně též.![]()
jj to by byla výhoda, že nemusí znát pohlaví dítěte předem…nemůžou se prostě splést ![]()
@Malaga píše:
A ségra by mohla být třeba Paris
A brácha Tokio ![]()
@Malaga píše:
A ségra by mohla být třeba Paris
nooo a nebo Roma
@Malaga píše:
Taky by se jí dalo říkat Fanynka…
Fanča.. náhodou.. proč ne
Nechte toho zensky jste se zblaznily? Je to vyborna kombinace jmen tleskam zakladatelce
klobouk dolu dobra prace ![]()
@konev92 A zdrobněle byste na ni volali Francisko? San Francisco?
![]()
@niklova15 píše:
Pro kluka zajimavy jmeno
pro kluka???který bude mít příjmení Konvičná?…co to máš za matroš?
Hele, buď to dej a neptej se tady, když se ti to jméno líbí. A jinak počítej s tím, že se to většině líbit nebude. Uznej sama, že je to úlet. Ale pokud musíš za každou cenu originální nebo máš k tomu jménu extra vztah, směle do toho. Myslím si, že je to všechno jen o zvyku. Ale pořádně si promysli, co tím té malé způsobíš.
Nelíbí se mi. Ale vaše věc. Klidně si jí dejte, alespoň bude méně těch žen, jejichž jméno se zase líbí mně.
Je jedno, jestli není v kalendáři, ale není v knize od Miloslavy Knappové, to je problém. Takže musíte si přímo p. Knappovou zažádat o znalecký posudek na toto jméno a cena se pohybuje asi kolem 1000 Kč, to nevím jistě.
Příspěvek upraven 09.03.17 v 21:40
@jdukolem píše:
Francis je hezké - miluju Hříšný tanec, ale ke Konvičná je to úlet…
Přesně, taky je pro mě Hříšný tanec srdcovka!
Ale tady.. k takovému příjmení. Ani nevím co na to říct, šílenost..
@niklova15 píše:
Nechte toho zensky jste se zblaznily? Je to vyborna kombinace jmen tleskam zakladatelceklobouk dolu dobra prace
Ano, je to MOOOOOOOOOOOOC pekne. Ale co, dat si muzou co chteji, nakonec to je jejich dite a vypovida to o jejich vkusu.
A mimochodem se mi vybavila Baby z Hříšného tance. Nebyla taky Francis? Nebo tak nějak, neumím to napsat.
@Aries6 píše:
A mimochodem se mi vybavila Baby z Hříšného tance. Nebyla taky Francis? Nebo tak nějak, neumím to napsat.
Mozna proto ji rikaji „baby“, ne? Ovsem, jiste se nejmenovala Konvicna, tim jsem si dost jista.