Jméno Hedvika

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11439
8.5.14 23:22

@Lomikára Vždyť není potřeba každé jméno zdrobňovat na tisíce způsobů, co s tím lidi furt máte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.10.15 10:29

My máme taky Hedviku!! Než se narodila, tak se nás někteří kamarádi opatrně ptali „to je ale jen pracovní jméno, že jo?“ a tvářili se rozpačitě a až se narodila, tak už od porodnice jsem poslouchala jen a jen chválu na výběr jména. A je opravdu krásné :-)! A myslím, že jeho variabilitu a zvučnost objevuje čím dál víc rodičů (vím o 3 malých Hedvikách, jen jí každá rodina říká jinak :-)). My jí říkáme Heduli(nko), Hedulko, Hedunko… mluvíme o ní jako o Hedě či Viki… Dobrá volba! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
29.10.15 10:57

Sice jde o starší diskuzi, ale taky mám dceru Hedviku. Se jménem spokojená ona sama není, ale to je málokdo. Za mě mnohem lepší být ojedinělá než, když se otočí 3 Terezky, Elišky nebo Natálky apod.na zavolání.
A jak se sorávně říká, každé jméno je krásné, když se krásně a s láskou vysloví.

• Citovat
  • Upravit
29.10.15 11:03

Podle mě je to vcelku krásné jméno, na reakce ve škole, školce se musí počítat při každém jméně :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
29.10.15 11:12

Měla jsem babičku Hedviku. Říkali jí Hedo nebo Viko. Nikdy s emi to moc nelíbilo, ale čím jsem starší, tím víc se mi to jméno i oslovení líbí.

Na reakce okolí bych se vyprdla, lidi se diví všemu a furt. Vždycky se najde nějakej blbec, co označí dítě za chudáka. No stress :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
6.11.15 22:34

Líbí se mi a taky jsem o něm přemýšlela, nakonec jsme dali jméno Lada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.17 18:09

Hedvig

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat