Jméno holčičky Lada

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1332
15.2.19 23:21

Mně se tedy moc nelíbí, ale důležité je, že se líbí vám, ne? Vždy se najde někdo, kdo ze jména bude nadšený a někdo, kdo poví nic moc, to se nezavděčíte všem nikdy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
16.2.19 00:39

Já zase nechápu ty vecne kritiky jmen ostatních. Lada je jméno v pohodě. Ty patvary, které lidí vymyslí, se mi také moc nelíbí. To nemění nic na tom, že Lada je pěkně, důstojně jméno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
16.2.19 01:08

Úplně v pohodě. Vznešené jméno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
16.2.19 01:53

Jmeno se mi nelibi, a jako bonus umocneno navic tim, ze znam jednu, ktera je zla, pomstichtiva, udavacska bytost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
16.2.19 02:15

Fakt nechápu lidi, kteří jsou schopni o jméně již narozeného dítěte říct něco negativního. Co jako čekají, že ho rodiče půjdou změnit? Navíc když se jedná o naprosto normální jméno. Jak kdybych řekla, že se mi nelíbí Terezka, a čekala, že si z toho rodiče malé Terezky sednou na zadek. Kritizovat jméno dítěte je podobné jako kritizovat něčí bydlení, vzhled, rodinu, zvlášť, když se na to dotyčných nikdo neptá. To může člověk udělat fakt jen pokud chce ublížit nebo z hlouposti. Tak proč bys takovým názorům měla dávat váhu. Laděnce jsi určitě neublížila, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
16.2.19 04:53

Jednou bude holka jistě ráda, je to pěkné jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22482
16.2.19 06:36

Je to pěkné jméno. zdrobnělina Ladunka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
16.2.19 06:49

Pro me je to takove nenadchne neurazi. Lidi si zvyknou. Na SS jsme meli holku Ladu a ta moc spoko nebyla. Dost lidi ji rikalo Láďo. Ale na kazdeho se neco najde, ze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.2.19 08:22

Dekuju vam všem za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
16.2.19 08:43

Vybrali jste krásné jméno. Měla jsem spolužačku Ladu, říkali jsme jí Laduško, Lady, Laděnko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
16.2.19 08:46

Nevím, mě se nelíbí, ale to je každého věc, zda se libí jméno nebo ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
16.2.19 09:01

Mně se to jméno nelíbí, ale nemyslím si, že byste tím holce zkazili život. Je To úplně normální jméno. Nic se nelíbí všem, ale i ten nesouhlas se dá vyjádřit tak, aby nikoho neurazil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
16.2.19 09:02
@blobfish píše:
Fakt nechápu lidi, kteří jsou schopni o jméně již narozeného dítěte říct něco negativního. Co jako čekají, že ho rodiče půjdou změnit? Navíc když se jedná o naprosto normální jméno. Jak kdybych řekla, že se mi nelíbí Terezka, a čekala, že si z toho rodiče malé Terezky sednou na zadek. Kritizovat jméno dítěte je podobné jako kritizovat něčí bydlení, vzhled, rodinu, zvlášť, když se na to dotyčných nikdo neptá. To může člověk udělat fakt jen pokud chce ublížit nebo z hlouposti. Tak proč bys takovým názorům měla dávat váhu. Laděnce jsi určitě neublížila, neboj.
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
16.2.19 09:10

Já mám holčičku Ladu. V porodnici byla prý 2. behem 10ti let.
Každý jméno chválí, když na ni zavolam, vždycky se někdo ohledne. Setkala jsem se jen s jednou „negativní“ reakci od manželky jednoho známého… Ta mi řekla, ze jméno Lada se ji nelíbí, ze je takové starobylé, ze ona radši ta moderní jména jako ma jejich Tomášek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
16.2.19 09:49
@Lišťičková píše:
Já mám holčičku Ladu. V porodnici byla prý 2. behem 10ti let.
Každý jméno chválí, když na ni zavolam, vždycky se někdo ohledne. Setkala jsem se jen s jednou „negativní“ reakci od manželky jednoho známého… Ta mi řekla, ze jméno Lada se ji nelíbí, ze je takové starobylé, ze ona radši ta moderní jména jako ma jejich Tomášek :lol:

Variantu, ze se ohlednou proto, ze je to pro ne divny/nehezky/apod. jmeno si ocividne nepripoustis, vid? :mrgreen: :roll:

Taky znam jednu takovou frajerku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová