Jméno holčičky Lada

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27634
16.2.19 09:51

jednu znám za mě neutrální jméno , ale alespon není tuctová nelinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2702
16.2.19 09:52

Máme Ladu v rodině a je to naprosto normální jméno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
16.2.19 09:53
@ka2ka píše:
jednu znám za mě neutrální jméno , ale alespon není tuctová nelinka

Nebo Lucinka, Natalka ci Nikolka :lol: coz jsou sice hezka jmena, ale hodne devalvovana tim, kolik holcicek je ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
16.2.19 10:16

Lada je náhodou pěkný jméno. Věř, že i kdybyste jí dali nějaký jiný, tak se jí to třeba v dospělosti líbit stejně nebude, to nikdy nemůžeš vědět. A k tomu oslovování. Kdysi, když se ještě vysílalo na Nově Doremi, tak tam jedna Lada zpívala a Trávníček se jí ptal, jak jí doma říkají a ona s naprosto klidnou tváří odpověděla Žiguli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.2.19 10:53

Dekuju vam moc..,když jsme jméno vybírali,tak me vůbec nenapadlo spojovat ho s autem,bohuzel..,max.s princeznou..,ale i přesto jsme jo dali a věděla jsem,ze není davane..,tak jsem musela počítat s tím,ze reakce na nej budou různé..,ale jak mi to hned vpálil známy v porodnici,tak me to nejak vzalo..a nemuzu se z toho dostat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
16.2.19 10:59
@Jogrr píše:
Variantu, ze se ohlednou proto, ze je to pro ne divny/nehezky/apod. jmeno si ocividne nepripoustis, vid? :mrgreen: :roll:Taky znam jednu takovou frajerku :lol:

ty seš zlej :roll: Lada není žádná Hildegarda nebo Gertruda, to jméno můžeš vnímat max neutrálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
16.2.19 10:59
@Kyyytka píše:
Dekuju vam moc..,když jsme jméno vybírali,tak me vůbec nenapadlo spojovat ho s autem,bohuzel..,max.s princeznou..,ale i přesto jsme jo dali a věděla jsem,ze není davane..,tak jsem musela počítat s tím,ze reakce na nej budou různé..,ale jak mi to hned vpálil známy v porodnici,tak me to nejak vzalo..a nemuzu se z toho dostat..

Známý v porodnici je nejapný a nevycepovaný blb :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2702
16.2.19 11:00
@terien píše: Že jedný se tak neříká, neznamená, že se tak neříká ostatním. Já znám jednu a je to Laďka. Když to není oslovení pro Ladu tak se podívej na Ženu za pultem, jak tam říkali řeznici Ladě :lol:

Můžeš si napsat ještě další dvě, kterým se takto neříká, jednu máme v rodině a druhá je naše známá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2702
16.2.19 11:01
@pe-terka píše:
Známý v porodnici je nejapný a nevycepovaný blb :roll:

No přesně, co to jako je? :zed: Už se mi párkrát stalo, že mě výběr jména zaskočil, ale tohle bych si nikdy nedovolila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
16.2.19 11:02

@Kyyytka je to blbec, hrozný. Tohle se nedělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
16.2.19 11:06
@monty.python píše:
Můžeš si napsat ještě další dvě, kterým se takto neříká, jednu máme v rodině a druhá je naše známá ;)

Já si nic zapisovatel nepotřebuju, mě je úplně jedno jak se komu říká. Já bych takové jméno nikdy nedala a tím to pro mě hasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2702
16.2.19 11:11
@terien píše:
Já si nic zapisovatel nepotřebuju, mě je úplně jedno jak se komu říká. Já bych takové jméno nikdy nedala a tím to pro mě hasne.

Psala jsi, že když se tak neříká jedné, neznamená to, že se tak neříká ostatním ;) Jenže ono neříká a je jedno, že ty bys ho nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
16.2.19 11:14
@monty.python píše:
Psala jsi, že když se tak neříká jedné, neznamená to, že se tak neříká ostatním ;) Jenže ono neříká a je jedno, že ty bys ho nedala.

Za mě je příšerná i Lada v základním tvaru, takže nějaky Ladu nebo Laděno to už nevylepší. Možná se půlce říká Lado, půlce Laděno, mě je to jedno i kdyby se jim říkalo Karle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
16.2.19 11:15
@Jogrr píše:
Variantu, ze se ohlednou proto, ze je to pro ne divny/nehezky/apod. jmeno si ocividne nepripoustis, vid? :mrgreen: :roll:Taky znam jednu takovou frajerku :lol:

Nechápu, proč by se měli lidi otáčet nějak hanlivě či negativně na jméno lada. Na jménu Lada nevidím nic extra, proč by lidi měli kroutit hlavou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32491
16.2.19 11:17

Neobvyklý, ale krásný jméno. Jednu Ladu znám a odjakživa jí řikáme buď Lado nebo Laduš,to většinou.
Aspoň to neni profláklý jak různý Ely,Nely apod.,těch jsou v okolí mraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová