Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dekuju moc za odpověď..,nejak jsem si to asi vsugerovala..,ze by tím mohla trpět..
Každý ať si trhne nohou!! I kdyby jste měli Bozidaru,tak nikdo nemůže říct ani líp!
Lada je pěkné jmeno ![]()
Jmeno Lada se mi moc líbí a možná ho i použiji. Znam jednu dospělou Ladu a se jmenem nikdy neměla problem ![]()
@Kyyytka Neblbni. Je to pěkné jméno. Ne tak obvyklé, proto se mi líbí. Mimochodem…taky jsme dali jméno a reakce okolí nic moc. Za pár týdnů si zvykli a byl klid ![]()
Vybrali jste krásné jméno, buď v klidu a reakce okolí neřeš!
@Kyyytka píše:
Hezky vecer maminky, dali jsme dceři jméno Lada, které se nam líbilo, ale reakce po narození nic moc..,myslíte, ze jsem male tím jménem ublizila? dekuji za odpověď.
Však to bude princezna s myším kožíškem.
![]()
Mě se tedy nelíbí. Ani v základním tvaru a oslovování Ladi, Ladko, Laďko, Laděno, to je dost hrozný.
Jméno se mi líbí a starý dobrý žigulík už je dávno zapomenut
Lady znám dvě, obě jsou to pěkné ženské. Tedy, jedna je ještě náctileté děvče.
@terien píše:
Mě se tedy nelíbí. Ani v základním tvaru a oslovování Ladi, Ladko, Laďko, Laděno, to je dost hrozný.
Znám jednu malou Ladu a vůbec se ji takto neříká! Laďka, Laděna to nejsou osloveni pro Ladu ani. Říká se ji Lado, Laduško, Ladu. Za mne je to docela pekne jméno, ne sice moje top ale určitě tim rodiče nic nezkazili.
@veria píše:Že jedný se tak neříká, neznamená, že se tak neříká ostatním. Já znám jednu a je to Laďka. Když to není oslovení pro Ladu tak se podívej na Ženu za pultem, jak tam říkali řeznici Ladě
Znám jednu malou Ladu a vůbec se ji takto neříká! Laďka, Laděna to nejsou osloveni pro Ladu ani. Říká se ji Lado, Laduško, Ladu. Za mne je to docela pekne jméno, ne sice moje top ale určitě tim rodiče nic nezkazili.
já vlasrtně nechápu tyhlety všechny dotazy,když tu všechny napíšeme,že je to nejhnusnější jméno na světě,co vy s tím jako budete dělat???
@Diana69 píše:
Každý ať si trhne nohou!! I kdyby jste měli Bozidaru,tak nikdo nemůže říct ani líp!
Lada je pěkné jmeno
souhlas! Lada je moc pekne jmeno, mne se libi i Bozidara, obzvlast kdyby byla ve variante Theodora, znami maji Theodorku a je uzasna a krasne to k ni sedi. Vybrali jste dobre