Jméno holčičky Lada

7221
15.2.19 22:55

Ne proč.? Mě se líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1743
15.2.19 22:57

Ne, mě se líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5

Dekuju moc za odpověď..,nejak jsem si to asi vsugerovala..,ze by tím mohla trpět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882

Každý ať si trhne nohou!! I kdyby jste měli Bozidaru,tak nikdo nemůže říct ani líp!
Lada je pěkné jmeno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Jmeno Lada se mi moc líbí a možná ho i použiji. Znam jednu dospělou Ladu a se jmenem nikdy neměla problem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
15.2.19 22:59

@Kyyytka Neblbni. Je to pěkné jméno. Ne tak obvyklé, proto se mi líbí. Mimochodem…taky jsme dali jméno a reakce okolí nic moc. Za pár týdnů si zvykli a byl klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
15.2.19 23:01

Vybrali jste krásné jméno, buď v klidu a reakce okolí neřeš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
15.2.19 23:01
@Kyyytka píše:
Hezky vecer maminky, dali jsme dceři jméno Lada, které se nam líbilo, ale reakce po narození nic moc..,myslíte, ze jsem male tím jménem ublizila? dekuji za odpověď.

Však to bude princezna s myším kožíškem. :jazyk: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.2.19 23:02

Mě se tedy nelíbí. Ani v základním tvaru a oslovování Ladi, Ladko, Laďko, Laděno, to je dost hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
15.2.19 23:03

Jméno se mi líbí a starý dobrý žigulík už je dávno zapomenut :P Lady znám dvě, obě jsou to pěkné ženské. Tedy, jedna je ještě náctileté děvče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.2.19 23:04

Lada Samara

• Citovat
  • Upravit
45689
15.2.19 23:08
@terien píše:
Mě se tedy nelíbí. Ani v základním tvaru a oslovování Ladi, Ladko, Laďko, Laděno, to je dost hrozný.

Znám jednu malou Ladu a vůbec se ji takto neříká! Laďka, Laděna to nejsou osloveni pro Ladu ani. Říká se ji Lado, Laduško, Ladu. Za mne je to docela pekne jméno, ne sice moje top ale určitě tim rodiče nic nezkazili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.2.19 23:11
@veria píše:
Znám jednu malou Ladu a vůbec se ji takto neříká! Laďka, Laděna to nejsou osloveni pro Ladu ani. Říká se ji Lado, Laduško, Ladu. Za mne je to docela pekne jméno, ne sice moje top ale určitě tim rodiče nic nezkazili.
Že jedný se tak neříká, neznamená, že se tak neříká ostatním. Já znám jednu a je to Laďka. Když to není oslovení pro Ladu tak se podívej na Ženu za pultem, jak tam říkali řeznici Ladě :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
15.2.19 23:12

já vlasrtně nechápu tyhlety všechny dotazy,když tu všechny napíšeme,že je to nejhnusnější jméno na světě,co vy s tím jako budete dělat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
15.2.19 23:16
@Diana69 píše:
Každý ať si trhne nohou!! I kdyby jste měli Bozidaru,tak nikdo nemůže říct ani líp!
Lada je pěkné jmeno :)

:potlesk: souhlas! Lada je moc pekne jmeno, mne se libi i Bozidara, obzvlast kdyby byla ve variante Theodora, znami maji Theodorku a je uzasna a krasne to k ni sedi. Vybrali jste dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová