Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Kriss Tina
Taky mi prijde se s to jmeno i estetictejsi😀 ale koukala jsem do kalendare a tam je jen se Z
@Mladastudentka kalendář neřeš
nemůžou tam být všechny tvary, tak to bude slavit na Izabelu no
já mám taky jiný tvar jmena než je v českém kalendáři a nijak mě to neštve ![]()
@Mladastudentka píše:
Ahoj, chtela bych se zeptat, co si myslite o jmenu Isabela?
Moc hezké jméno.
@Mladastudentka Když já dávala jméno Izabella právě kvůli tý zkratce Izí
Mě se to strašně líbílo v seriálu Chirurgové. Proto i to „z“ ve jméně. Bella pro mě spíš evokuje jméno pro psa ze seriálu Bella a Sebastian. I když jsem pak čekala syna, tak jsem o jméně Sebastian uvažovala. Nakonec mi bylo schváleno moje vysněné jméno Gabriel ![]()
@PapeJ
Gabriel je hezke jmeno, hlavne neni tak obvykle😀
Ja prave nechci ceska jmena, pritel se na to netvaril, ale jmeno isabela se mu libi take, tak smad mi to vyjde 😀
@GabinkaCh
Ja bych chtela Isabelu, ale zkracene se na ni da volat i Belo😇
Mám neteř Isabell, je podle mě fuk jestli je psané se S nebo Z, stejně se vyslovuje Z
a říkáme ji Belinko, Belco ![]()
@Mladastudentka píše:
@PapeJ
Gabriel je hezke jmeno, hlavne neni tak obvykle😀Ja prave nechci ceska jmena, pritel se na to netvaril, ale jmeno isabela se mu libi take, tak smad mi to vyjde 😀
Jojo, tady v čechách se moc nedává. Ale zrovna v rodině synovcovy přítelkyně se narodil klučík, tak mu taky dali jméno Gabriel. Asi se opičili
Já měla dost problém si ho prosadit, přítel chtěl Jiřího, rodový jméno
Tak jsem dala Gabriel Jiří, ale používáme převážně první jméno. Izabellka mi prošla snadno, chtěla jsem předtím Emmu, to ještě nebyla tak dávaná, ale ta mi neprošla. Teď, když je všude plno Emiček, jsem za to ráda
A k dceři se jméno perfektně hodí ![]()
Příspěvek upraven 15.01.19 v 16:53
K českému příjemní mi varianta se S prijde dost nešťastná. Jinak je to hezké jméno
Isabel(l)a se mi strašně líbí, ale už se mi nelíbí zkratky Bella, Isi atd., takže nakonec nedáme ![]()
Kdyz se ti libi tak ho dej.