Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mě nevadí, ale dítěti bych je nedala. Nic mi neříká… možná, když už, tak bych dala Iva… Ale mám kamarádky Ivany a jsou super ![]()
Malá Ivanka, to je vážně moc hezký
. Je fakt, že jich asi moc není. Za mě super.
Mám kamarádku Ivanku, ze svého jména v základním tvaru je nešťastná a chtěla se několikrát přejmenovat, kdyby její rodiče nebyli zásadně proti, tak to respektovala.. chtěla se jmenovat Iva.. Ivana je takové tvrdé a když jí tak někdo oslovil, brala to snad i jako urážku.. Takže jeden pohled ze strany nositelky..
Líbi se mi, hlavně Ivanka, nebo Ivuše/ka… Iva ale mi něják nezní…
Mně to evokuje vanu, to bych radši dala Ivu, když už by to muselo být.
Manzelovo ex je Ivana
moje mama Ivana a sestra Iva. Libi se mi iva ale Ivana ne to je takove hrube.
Mě se moc nelíbí…ale naše malá bude Eva a to se taky nikomu z našich známých nelíbí a prdím na to ![]()
Jmenuje se tak moje mamka, ona ho nesnáší, ale mě se taky líbí ![]()
Jsem nositelka tohoto jména a nenávidím ho, je strašně tvrdé. Za mě je Iva lepší ![]()
Ivana je docela fajn, mam kamarádku Ivanku, hezke jmeno, ma i spoustu obmen. Iva se mi nelibi, si predstavim ten ztuzeny tuk
(i když uz se snad nevyrabi, ze?)
Zdravím.
Co si myslíte o jménu, které má dnes svátek, Ivana?
Nyní jsou v oblibě jména začínající samohláskou, ale zdá se mi, že na Ivanu se nějak zapomíná. Přitom má hodně podob oslovení - Iví, Ivčo, Ivko, Ivuš, Ivanko, Ivuško, Ivíku,…
Ano, rozhodneme se podle sebe. Jen mě zajímají vaše názory, protože jsem je zde na toto jméno nenašla.
Anonym prosím ponechat, zatím nikdo z rodiny a přátel neví, v jaké jsme situaci, a nechci, aby se to prozradilo vybíráním jména