Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj
čekáme v květnu miminko, holčičku … bude to už čtvrtá slečna u nás … jaké jméno se Vám líbí? Máme Natálii, Michaelu a Lily … zvažujeme Dominiku, Jasmínu nebo Zaru …
co vy na to?
Zara mi připomíná síť obchodů s oděvy
, ale Jasmínka je hezké jméno. Nějak mi z toho tvého výběru nejlépe zapadá k ostatním jménům. Dominika mi zase příjde takové tvrdší jméno.
Mně se také nelíbí ani jedno, moje nej pro holku jsou v tuhle chvíli Sofie, Vanesa, Klaudie, Izabela
@Crystal87 jo,to jsou krásný jména, mě s třeba líbí Daniela, Rozárka, hezkých jmen pro holčičku je mraky ![]()
@střepina píše:
@Crystal87 jo,to jsou krásný jména, mě s třeba líbí Daniela, Rozárka, hezkých jmen pro holčičku je mraky
Jo no to jsou:)My ještě nikdy vybírat pro holku nemuseli:))
@Niner píše:
Ahojčekáme v květnu miminko, holčičku … bude to už čtvrtá slečna u nás … jaké jméno se Vám líbí? Máme Natálii, Michaelu a Lily … zvažujeme Dominiku, Jasmínu nebo Zaru …
co vy na to?
nejvíc se mi líbí Zara, ale je fakt, že evokuje obchodní řetězec
Tak to díky teda
no manželovi se líbí moje Luisa, ale nechci dát jméno po sobě …
ještě mě napadla Sandra, ale ta se zase moc nelíbí holkám, tak nevim …
Zara…to je zajímavé, mě to zní docela hezky:-) naopak Jasmina a Dominika se mi moc nelíbí…
Rozhodně dáme jedno z těchto tří, jen se pořád nemůžeme rozhodnout jaké … navíc část roku žijeme v USA, takže se jménen Rozárka by měla trošku problém …
Čtyři holčičky
to je krásné
líbí se mi Jasmínka i Dominika, Zara už moc ne.