Jméno Mariana, Sofie a Silvie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1137
17.4.14 12:43

Jméno Mariana, Sofie a Silvie

Ahoj,

ráda bych se zeptala, zda někdo máte zkušenost s tímto jménem, konkrétně jak na člověka s tímto jménem voláte, oslovujete ho apod. Moc se mi líbí jméno Mariana, ale tak nějak se bojím, že by jí každý říkal Májo, Maruno, Majdo apod., jak se říká někdy Maruškám. Moje spolužačka s tímto jménem byla označována za Máju, což mi přijde hrozné. :roll: Zase nevím, jak jinak bych jí říkala. :nevim: Nemáte někdo nějaký nápad???

Připadně, ještě jméno Silvie a Sofie, které se líbí víc??? Silvinka, Sofinka… Tam je to celkem jasné. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1224
17.4.14 12:46

Mariana se mi moc nelíbí. Z těchto se mi líbí nejvíc Silvie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
17.4.14 12:47

Proboha, jen ne Sofie. Každá holčička je dneska Sofie. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
17.4.14 12:48

@Bábrdl
jo teď se s něma roztrhl pytel, znám v okolí 4 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
17.4.14 12:49

@Bábrdl Souhlasím. Mariana si myslím, že skončí jako Mája.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
17.4.14 12:49
@Bábrdl píše:
Proboha, jen ne Sofie. Každá holčička je dneska Sofie. :zed: :zed: :zed:

Tak to jsem skoro číst nechtěla, taky jsme jí měli vybranou.
Vážně je jich tolik? :think:

@sagittarius Okolí bude dítěti říkat tak, jak mu budete říkat vy - takže když to bude Mája, tak holt Mája :) Mariana je jinak krásné jméno, takové vznešené, líbí se mi :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
17.4.14 12:50

Mne se Mariana libi. Rikala bych ji Marjanko, Marinko… nevim. Potom Silvie a pak Sofie (opravdu je jich hodne)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
17.4.14 12:50

Holky díky za názory. Tu Silvii mi chválí každý nooo… @Bábrdl To máš pravdu, taky jsem si všimla, že je to teď jakýsi trend, ale nechci to kvůli tomu, jen se mi to tak líbí… Sofie, Sofinka, Sofi, tam se nedá nic zkomolit. Na té Marianě bohužel dost. Taky bych se spíš přikláněla k té Silvii nebo tak… Ale Sylva se mi nelíbí. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
17.4.14 12:51

Mariana se mi líbí :srdce:. Jednu znám, ale co si pamatuji, každý jí říká „Mery“. Už od školy :think:. Víš jak je to s přezdívkama a zkratkama…někdo něco vypustí a už to jede :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
17.4.14 12:51

@sagittarius Marianě se prostě většinou Mája říká, znám dvě a obě jsou „Máji“. Mě se to třeba líbí, ale když Tobě ne, tak na Marianu „zapomeň“. Samozřejmě se jí může říkat Mari a Ani, můžete jí tak říkat doma, ale jestli to budou akceptovat pak třeba i děti ve školce, to nevím.

Sofií je teď opravdu dost…takže z těch tří asi Silvie. I když tam se připrav na to, že jí můžou volat Síso…a to mi osobně přijde stokrát horší, než Mája :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
17.4.14 12:52

Marianu znam, a jak je dlouhe, neda se moc zdrobnovat. Takze ji rikaji proste Mariana nebo Mari :nevim: pripadne Maja a dalsi variace na Marusku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
17.4.14 12:52

Silvie je krásné jméno, měla jsem ho ve výběru pro druhou dceru. Sofinek je jako máku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
17.4.14 12:53

Kamoška ma Mariannu a řika ji Mari nebo Marianko.

Dala bych, z tveho vyberu, Silvii. Je to má neteř, je ji už 23 let a nikdy jsem jinou nepoznala. Je to neobvykle hezke jmeno.
Rikame ji Sissi ;) sama si tak začala řikat asi v 5ti letech a už ji to zůstalo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85251
17.4.14 12:54

Mne se z techto jmen libi Sofie. Neznam zadnou, ale zijeme v zahranici :) mariana mi pripadne takove drsne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
17.4.14 12:55

Jsem si úplně vzpomněla k tý Marianě ;) http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze