Jméno Mariana, Sofie a Silvie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6100
17.4.14 12:57

Já chtěla vždycky Sofinku, ale když vidím jak je přesofinkováno ještě než jsem vůbec na dítě začala zadělávat, tak dám radši Gertrůdu!! Se Silvou to začíná být podobný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
17.4.14 12:57

Mariana se mi moc libi, rikala bych ji Marianko nebo Mari, ale s okolim to je tezko, najdou si vlastni osloveni, at chces nebo ne.. Sofii je fakt hodne, Silvie je hezky, ale bude se ji rikat Silvo a to je na muj vkus strasne tvrde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
17.4.14 12:59

Sofií je opravdu děsně moc, Mariana je krásné jméno, dcerka má kamarádku ve školce, říká jí Marianka. Silvie se mi líbí moc, není jich teď tolik, já osobně nemám ve svém okolí žádnou, jen nevím jak bych jí říkala. Třeba kámoška ze základky se jmenovala Silvie a říkalo se jí Silvo, což se mi tedy nelíbí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
17.4.14 13:00

Libi se mi Mariana a Silvie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
17.4.14 13:00

Za mě je nej Sofie, je pravda že jich je v okolí hodně, ale to by mi nevadilo. Když se mi jméno líbí, tak proč ne. My máme Terezku a Kubíčka. Patří mezi nejvíce dávaná jména, ale to jsme ani nevěděli, prostě se nám líbila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
17.4.14 13:02

Boooze zase ta Sofie :mrgreen: jakekoli jmeno krome tohoto, v tomto pripade jsem pro Marianu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
17.4.14 13:05

Tak my mame Sofii. Jmeno jsme vybrali pred 3 roky, kdyz jsem jeste nebyla na Emiminu, siroko daleko zadna Sofie. No a pak byl boom s timhle jmenem :( ale libi se mi porad ;) :palec:
Dala bych Silvu- neni jich tolik a Mariana je jak Maruska :nevim: ale pekny jsou vsechny :)

• Citovat
  • Upravit
6623

@sagittarius
Já bych dala Marianu to je krásný jméno. A Sofie/ Sylvie nelíbí se mi ani jedno, ale jednoznačně horší je teda Sylva - můj názor :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175

Mariana se mi moc nelíbí, Sofie není špatné jméno, ale asi jich je opravdu moc. Za mě Silvie a nejen proto, že se tak jmenuje moje neteř :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5110
17.4.14 13:07

Tak já mám Marianu doma :*
Mája si říká ona sama, s tím už začala jako malá, takže i my to občas používáme a líbí se nám to.
Jinak je to hlavně Marianka, Marunka, Maru a teď jak jí pět, čím dál častěji vyžaduje od okolí základní tvar Mariana ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
17.4.14 13:08

Jmenuji se Silvie :palec:
Neobvyklé jméno, neokoukané, říkaj mi Silvi, Silvinko, Sisi.. ;)

• Citovat
  • Upravit
220
17.4.14 13:08

Sofie se mi taky kdysi líbila, když byla ještě netradiční jméno. Silvie jsme měli ve škole dvě a osobně znám další a každý jim říkal Silvo :nevim:, osobně se mi to jméno nelíbí. Ale samozřejmě každý má jiný vkus. Nejvíc z těch jmen se mi líbí ta Mariana. Márinka, Marianka, Marí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
17.4.14 13:10

Jinak je Silvie, Sylvie, Silva a Sylva :kytka:

• Citovat
  • Upravit
27009
17.4.14 13:14

Za me Sofinka taky je muj favorit a v okoli zadna neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
17.4.14 13:17

Silvie je podle mě nejhezčí :srdce:. Chtěla jsem sama dát Silvinku, ale doma mi to neprošlo. Nakonec ale stejně máme kluka :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze