Jméno Mariana, Sofie a Silvie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4190
17.4.14 13:41

Marianu jsem chtěla taky, ale doma se mi posmívali, že jí budou říkat Rybano :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
17.4.14 13:43

@LLL1 Tak to by me v zivote nenapadlo. :lol: Mariana je moc hezke jmeno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
17.4.14 13:44

@St. Estephe Taky se mi moc líbí. Ale nemohla jsem ten nátlak ustát :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
17.4.14 13:51

Tak mně se strašně líbí Mariana :srdce: - říkala bych jí zkráceně Mari…nebo „Meri“. Sofinka je už v dnešní době hodně „okoukaná“ a moc se mi ani to jméno nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
17.4.14 13:52

Mariana se mi líbí. Holčičce bych říkala Mary nebo Marjánko, ale pořád to svádí k té Marušce. Sofinek je teď opravdu hodně, tak tu bych vynechala, pokud to není opravu vás favorit. Silvu máme taky ve výběru a pak ješte Zuzanku a Barunku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
17.4.14 14:15

A kdyz jsme u tech vyznamu a ceskych variant - Silvie je cesky Lesana. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
17.4.14 14:16

Mně se nejvíc líbí Sylvie. S tím měkkým I to vypadá tak nějak divně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
17.4.14 14:23

Mariana je moje srdeční záležitost. Bohužel u muže neprošla ani napodruhé. První dcerka je Ema, kdybych věděla, kolik jich teď je, vybrali bychom asi něco jiného. Druhá dcerka, když to nemůže být Márinka, jak bych jí říkala, bude asi Alice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
17.4.14 14:23

Z těchto se mi líbí jen Silvie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
17.4.14 14:27

@Genovesa To je zajímavé, že se Mariana chlapům moc nelíbí, mně též u přítele neprošla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
17.4.14 14:28

Za mě Silvie, byla u nás ve výběru ale máme kluka, takže snad příště. Sofie se mi nelíbí a Mariana také moc ne že se mi to spojí s Marií

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
17.4.14 14:32

@sagittarius znám jednu a vždycky jsme ji říkali normálně Mariano, Mariánko nebo někdo Mery ;) Jinak ne, žádná Mája to nikdy nebyla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
17.4.14 14:55

Mariana, vybrala jsem kvuli te vznesenosti, libi se mi. Mam andilka toho jmena v nebi. Vsechna tyto tri jmena jsou podle me blba na osloveni, takze bych to tak nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
17.4.14 15:31

@Bejbyy No toho se taky bojím, Sylva se mi nelíbí. Ale Silvie moc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
17.4.14 15:38
@Taťána18 píše:
My máme doma skoro 8 měsíční Sofinku ;) Je sice hodně dávané, ale prostě se nám líbilo tak jsme ho dali ;) V rodině žádnou Sofií nemáme a stejně starou Sofi jak je ta naše, taky ne. My se na jménu nemohli shodnout pomalu do porodu, pořád se to měnilo- ve výběru byla Patrície, Sofie, Sabina.. :lol: Nakonec to vyhrála Sofi a už si ani neumím představit, že by se jmenovala jinak, to jméno jí sedí :) Z tvé nabídky se mi pochopitelně nejvíc líbí Sofie :lol: Silvie znám dvě, ale už dospělé ženské a nějak si nedovedu představit, že by se tak jmenovala malá holčička :think: A Mariana se mi líbí, jen bych se „bála“ těch zdrobnělin, jak říkají Mariím :think: Dejte to, co je vám nejbližší a na to jestli je moc používané nebo ne, se vyprdněte :) Přeji zdravé miminko :kytka:

Já jsem žádnou Sofii nikdy nepoznala a doteď neznám, až nedávno se jedné známé narodila Sofinka, takže těžko říct, ale i kdyby, tak je to celkem jedno, kolik jich je anebo není. Natálek a Terezek jsou taky mraky a pořád to lidi dávají. Jinak Patricie se mi taky líbila, ale bohužel jsem neuspěla a pak jsem si sama říkala, že Paťa se mi nelíbí. K té Silvii - tak Silvinka… já jsem znala jen jednu Silvii, víc ne. Já se třeba jmenuju Simona a to jméno se mi líbí, protože není tak časté a prostě se mi líbí jména na S. :mrgreen: Tu Marianu přece jen nejspíš vyřadím… Děkuji moc. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze