Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@sagittarius píše:
@Crystal87 Než mi řekli, že čekám holčičku, moc jsem chtěla Sebastiána nebo Alexe, Sebastián se mi moooc líbí, ale taky se to jak říkáš komolí… Moje dvě kamarádky mají kluky Sebastián, ale jedna z nich mu říká Sebo a to mi přijde divné…
To ještě jde..moji prarodiču mu říkali Šemíku
![]()
@AjkaZ píše:
Hm, můj gynekolog se jmenoval Silvio
A o Silvii taky uvažuju
Heh…
Nooo, já musím říct, že se mi to jméno líbí odjakživa a v životě jsem potkala jen jednu, ale to byla myslím Sylva, nebo se jí tak aspoň říkalo, asi.
Byla to přítelkyně mého strýce, ale já jsem byla moc malá, když spolu chodili, tak už nevím. Ale to byla jediná, kterou jsem s tímto jménem v životě poznala a od té doby se mi moc líbí (ale jen Silvie). ![]()
@Alessia mám úplně stejný názor na Silvii. Taky nesnáším, když někdo říká Sylva, Sylvo! Přijde mi to hodně tvrdé, přitom Silvie je měkké jméno. Je to Silvie a hotovo;-)
Ja chtela holcicku, holcicku mam a dycky jsem chtela jmeno Sofie, byla jsem o tom skalopevne presvedcena a behem tehotenstvi jsem zjistila, ze se bude muset jmenovat jinak, jako by mi to jmeno uz na ni nesedelo. Takze za me Sofie, hrozne se mi libi osloveni, napisu to foneticky „Sofí“… Pokud mas strach, ze nekdo bude jmeno komolit, tak jak se ti to nelibi, nedavej ho, ja kvuli Pepine vzdala Josefinu… U Silvie mi vadi take to Silvo…
@Janha Přesně toho se bojím no…
Sylva prostě neee… Ta Mariana to jsem už vyřadila úplně, to se dá příšerně zkomolit na x způsobů, přikláním se i dle ostatních tady k té Silvii, ikdyž je to risk se Sylvou.
Ale je to neohrané a hezké… Sofii teď dává každý, ale já znám jen jednu jedinou a to ještě jen z vyprávění. ![]()
@sagittarius píše:
@Janha Přesně toho se bojím no…Sylva prostě neee… Ta Mariana to jsem už vyřadila úplně, to se dá příšerně zkomolit na x způsobů, přikláním se i dle ostatních tady k té Silvii, ikdyž je to risk se Sylvou.
Ale je to neohrané a hezké… Sofii teď dává každý, ale já znám jen jednu jedinou a to ještě jen z vyprávění.
Tak to u nás vypadá na holčičku a i když jsem prohlašovala že Sofinku nedám..jiné jméno mi nesedí:(Sama tady v okolí žádnou neznám, tak uvidíme..jinak se mi líbí ještě Izabela a Klaudie, ale manžel bojkotuje všechna tři jména
U mě vede jednoznačně Sofinka.Je to moje vysněné jméno tak doufám, že druhé se nám povede holčička a bude to Sofinka
Tady u nás žádnou neznám.
@andynka85 píše:
U mě vede jednoznačně Sofinka.Je to moje vysněné jméno tak doufám, že druhé se nám povede holčička a bude to SofinkaTady u nás žádnou neznám.
J8 právě taky ne…a ráda byhc dala i druhé jméno…a chlap z toho šílí
![]()
@Crystal87 S chlapama je to těžké
My se naštěstí shodneme, ale stejně finální ještě nemáme, ale zrovna včera nebo kdy jsem to znovu řešila a zas se mi nejvíc líbí Sofinka
Protože já sama žádnou neznám…
@sagittarius píše:
@Crystal87 S chlapama je to těžkéMy se naštěstí shodneme, ale stejně finální ještě nemáme, ale zrovna včera nebo kdy jsem to znovu řešila a zas se mi nejvíc líbí Sofinka
Protože já sama žádnou neznám…
Přesně:)jáměla SOfinku vysněnou už víc jak 4 roky a ted mi nic jinýho nepasuje a nejde nijak extra přes pusu
chlapovi jsem řekla že neustoupím, když je to fakt vysněná holčička po takový době ![]()